Lifestyle

Gossip girl afterchat: The Princess and the Frog

Na bijna twee maanden wachten is Gossip Girl weer gestart. Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 20 van seizoen 4: "The Princesses and the Frog". Let op: spoiler!

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Bonjour Gossip Girl fans! Nog twee afleveringen te gaan voor de finale aflevering van seizoen 4. In de aflevering "The Princess and the Frog" is Blair aan het genieten van haar Franse prins terwijl Chuck Bass onder vuur en vlam staat. Chuck is teleurgesteld in zijn vader en om het hele verhaal nog erger te maken, gaat zijn prinses er met de prins Louis ervandoor.

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

De nieuwe Upper East Sider Charlie, het nichtje van Serena, is uit op Dan. Wanneer Vanessa haar probeert te helpen, krijgt Vanessa stank voor dank. Charlie gebruikt de tips van Vanessa op een andere manier dan bedoeld was. Ze verdraait de waarheid en maakt van Vanessa een bedrieger. Misschien zijn het deze spelletjes waar de moeder van Charlie, Lilly voor waarschuwde.

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Chuck is ondertussen bezig met de moeder van Raina en haar verdwijning en mogelijke dood. Hij komt erachter dat zijn vader een affaire had met Russel’s vrouw en dus Raina’s moeder. In een brief staat dat ze hem verlaat om met Russel te zijn. Volgens de detective is dit een motief voor de brand. Hij denkt namelijk dat Bart Bass deze met opzet heeft gesticht. Chuck is kapot van het verhaal en het nieuws van Blair en Louis maakt het er niet beter op! Arme Chuck, denken jullie dat het nog goed komt na deze aflevering met de ongelukkige Chuck Bass?

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Gossip girl afterchat: The Princesses and the Frog

Serena is deze aflevering erg sluw. Ze licht de ouders van Louis in over Blair’s achtergrond via Gossip Girl. Ze heeft als reden: wraak vanwege de zoen met Dan. Maar ik denk dat het komt vanwege jaloezie naar Blair toe. Serena zou graag in haar schoenen willen staan, vooral omdat het gaat om een Franse prins! Louis moeder is niet onder de indruk van Blair vooral niet na de informatie over Blair op Gossip Girl. Ze nodigt alle Koninklijke potentiële toekomstige bruiden voor Louis uit om Blair weg te werken. Louis heeft andere plannen dan zijn moeder, hij nodigt Blair uit naar het door zijn moeder georganiseerde feest. Ook koopt hij een prachtige jurk voor Blair, waarmee zij de moeder van Louis kan imponeren.  Deze prachtige jurk haalt het niet om de moeder van Louis te imponeren, omdat Chuck Bass op het feest arriveert. Hij is stomdronken en met zijn ring in zijn hand probeert hij Blair terug te winnen. Jammer genoeg eindigt het plan van Chuck in duigen. Blair zakt bijna door de grond van schaamte door de scene die Chuck geschopt heeft in het bijzijn van de Franse prinses.

Ondanks de pogingen van Chuck en Serena om Blair en Louis te breken, komen de twee toch weer bij elkaar. Louis vraagt Blair romantisch en volgens traditie op zijn knieën ten huwelijk. Voordat we het definitieve antwoord van Blair horen, zien we haar langsgaan bij Chuck. Dit loopt slecht af! Chuck is “out of controle”. Hij is dronken en van mening dat Blair van hem is. Nadat hij een raam heeft ingeslagen zijn zowel Blair als Nate klaar met Chuck. Blair had al gekozen voor Louis door ja te antwoorden en Nate is door het gedrag van Chuck momenteel aan Raina’s kant. Team Raina is uit op wraak. Ze belt de duivel van de Upper East Side om haar te helpen. En deze duivel is niemand minder dan Jack Bass...

Benieuwd naar wat er gaat gebeuren in de volgende aflevering? Bekijk hier de promo van de komende aflevering "Shattered Bass"!

 

Muziek in de aflevering
Aeroplane - Stella Project
Cross Sam - Jaffe
Drown - Les Bellas
Fly - Nicki Minaj feat. Rihanna
Ladder Song - Bright Eyes
Lonely Key- Michael Mazochi
Wolf & I - Oh Land

Volg jij Gossip Girl online?

Bron: tvfanatic, mtv, cw

Door Maybel Wolfrat

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved