Nieuw: Shopgids app

Lifestyle door Redactie

Jullie kennen ongetwijfeld ons zusje Shopgids.nl. Je kunt daar alles lezen over nieuwe winkels en collecties, maar je maakt er ook je eigen printbare winkelroutes. Dat printen is niet meer nodig, vanaf nu start je gewoon je app op!

shopgidsapp

Ken je dat, je bent opzoek naar een speciaal jurkje voor een feest of hebt echt goede basics nodig. In je hoofd som je de winkels op die dit zouden kunnen hebben. Dat is veel denkwerk tijdens het shoppen! Want als je opzoek bent naar bijvoorbeeld de leukste tweedehands winkeltjes in een stad, vul je dat voortaan gewoon in de zoekfunctie van de Shopgids app in, en je iPhone rolt er zo een lijst winkels uit. Ook kun je zelf winkelroutes samenstellen of de app als een navigatie gebruiken en jezelf naar die ene leuke winkel laten leiden.

shopgidsapp shopgidsapp

En mocht je opzoek zijn naar leuke aanbiedingen in de stad waar jij gaat shoppen, kijk dan eens onder het kopje Kortingsbonnen. Daar kunnen winkels speciale Shopgids-aanbiedingen plaatsen, waarbij jij op vertoon van de pagina korting krijgt. En daar houden we van!

Uiteraard hebben wij de app ook even uitgetest. We zijn opzoek gegaan naar .... in Amsterdam.

shopgidsappshopgidsapp

1. Plaats en categorie kiezen. 2. Kies een winkel

shopgidsappshopgidsapp

3. Zet de navigatie aan. 4. De laatste nieuwtjes staan er ook op!

Je kunt de Shopgids app downloaden via de iTunes store.

Gebruik jij weleens een winkelroute tijdens het shoppen?

Door Esmée