Fashion

Kniesokjes combi's

Kniesokjes zijn dit najaar hipper dan hip, je ziet ze echt óveral. Vooral de gebreide versie is hot, maar ook de exemplaren met printjes en felle kleuren mogen niet in je kast ontbreken. Vind je het lastig ze te combineren? Girlscene biedt hulp!

Voor de mooiste kniesokjes, klik hier!

Qua schoenen kun je de kniesokjes in ballerina's, hoge pumps, sandaaltjes of natuurlijk in winterlaarzen doen. Maar het effect van de kittige sokjes is het mooist in open schoentjes! Wees dus niet bang voor een besokte teen in een open-toe pumpje.

Verder is het leuk om er een jurkje, tuniekje, rokje of shortje op te dragen zodat je natuurlijk wel ziet dat het een kniesok is, en geen maillot of panty!

Als het echt koud is, kun je onder de kniesok gewoon nog een panty of maillot doen, natuurlijk wel in een andere (contrasterende) kleur, zodat de kniesok lekker opvalt.

Foto's ter inspiratie:


Mijn kniesokjes combi: een zwarte lange coltrui van ONLY, zwarte maillot van Accessorize, grijze gebreide kniesokjes van H&M, zwarte quilted lakballerina's (gekocht in een winkeltje in Knokke) en een zwarte elastische tailleriem met zilveren gesp van Ichi. En oja: heel veel (vintage) parelkettingen over elkaar!

Gefotografeerd door The Sartorialist in Parijs. Deze outfit vind ik echt geweldig, zeker met de jazz-schoentjes eronder!

Model Valentine Fillol-Corider met caramelkleurige kniesokken. Mooi bij haar Chanel 2.55 quilted tas!

Op de catwalk van Prada

Gespot in Manhattan: romantische roomwitte kniekousjes in jagersgroene suède ballerina's.

Een shoot van de Italiaanse Vogue van Patrick Demarchelier

In de prêt à porter show van Moschino, ik vind deze combinaties echt fab...!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved