Gooi het... in je strandtas!

Lifestyle door Redactie

Nog even en het is zover. Veel van jullie moeten eerst hun examens overleven, anderen hun laatste tentamens, maar één ding is zeker; er komen dagen aan dat je lekker met je vriendinnen naar het strand kunt. Of dat nu in ons zonnige kikkerlandje is of ergens anders op de wereld.

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf insmeert. Doe dat lekker thuis, dan kun je overal goed bij, en dan heeft de crème de kans om goed in te trekken. Je moet je minimaal een half uur van te voren insmeren.

stranddag1

Dan is het inpaktijd! Te beginnen met, uiteraard, een badhanddoek. Daarna stop je de zonnebrandcrème in je tas. Vergeet geen sunblockstick mee te nemen, handig mocht je je neus ineens voelen branden, dan kun je die snel beschermen.

Een zonnebril is ook geen verkeerd idee. Je kunt voor een grote diva-bril gaan, maar hou er wel rekening mee dat je daaronder niet bruin wordt. Dit zomerseizoen zijn kleine, ronde brilletjes hartstikke hip, ideaal voor een stranddag! Die bril beschermt niet alleen je ogen tegen uv-stralen, maar je kunt er ook veel makkelijker mee lezen. Kies een fijn tijdschrift, waar normaal ook lang in kunt lezen, of een boek.

Niets zont fijner, dan met een mp3 speler. Maar echt gezellig voor je vriendinnen is het niet. Bovendien is het ook een beetje tricky met al dat zand.

stranddag

Nu hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Maar, het is ook onwijs belangrijk om heel veel te drinken. Neem dus een waterflesje mee, dat je kunt navullen in een strandtent. Je kunt ook met al je vriendinnen een koeltas vullen met flesjes en lekker eten.

Het is natuurlijk heel erg lekker om een patatje met te halen na een dagje strand. Maar je kunt ook thuis bijvoorbeeld al een meloen thuis snijden en in een bakje meenemen. Ben je meer van de ongezonde snacks? Chips doet het ook erg goed op het strand en is niet zo zwaar.

Blijven jullie tot laat in de avond genieten van het strand en de zonsondergang? Neem een vestje mee, het kan best fris worden!

stranddag

Kunnen jij en je vrienden moeilijk stil liggen? Het meest hilarische spel ooit op het strand is Twister!

Girlscene shopte wat strandartikelen voor je bij elkaar.

strandtascollage

Zit er iets voor je bij? Klik op de woorden om bij de naar de webshop te gaan. Tanktop, aviator, strandtas, spijkershorts, slippertjes, zonnebrand.

strandtas

Zit er iets voor je bij? Klik op de woorden om bij de naar de webshop te gaan.Bikinitopje, bikinibroekje, vest, jurkje, zonnebril, Twister, filterend waterflesje.

Wat zit er al-tijd in jouw strandtas?

Door Esmée