Love Life. Fight Cancer.

Lifestyle door Redactie

Iedereen komt er wel eens mee in aanraking, of het nu dichtbij is of van veraf. Deze verschrikkelijke ziekte houdt het leven van veel mensen in de greep. Maar samen kunnen we er iets tegen doen, samen staat we sterk. Jij kunt ook mee helpen, kijk hier hoe dat kan!

Kanker heeft al veel verdriet veroorzaakt en vele levens beïnvloedt. Soms is het heel moeilijk, maar het is goed om toch positief te blijven. De KWF kankerbestrijding heeft een campagne gestart waarin zij iedereen oproepen om het leven te vieren. Deze campagne heet ‘Fight Cancer’ en het thema is ‘Thank life for…’. Je kunt een mooi of speciaal moment met anderen delen, waarin je het leven bedankt voor positieve dingen. Doordat iedereen leuke dingen met elkaar deelt, verspreiden we samen de positiviteit.

Een aantal BN’ers gingen je al voor en deelden deze momenten met ons.

Love Life. Fight Cancer.

Isis

Love Life. Fight Cancer.

Birgit Schuurman

Love Life. Fight Cancer.

Dennis van de Geest

Love Life. Fight Cancer.

Don Diablo

Love Life. Fight Cancer.

Johnny de Mol

Love Life. Fight Cancer.

Joshua (Chef'Special) & Van Velzen

Love Life. Fight Cancer.

Laidback Luke 

Iedereen kan hieraan meedoen via de website www.fightcancer.nl. Je kunt een foto uploaden en aangeven waar jij dankbaar voor bent. Ook kun je dit moment delen met je vrienden via Facebook, Hyves en Twitter.

Bekijk hier het filmpje van de campagne:

De band Chef’Special (3FM Serious Talent) zal uiteindelijk een mooie clip maken met de verzamelde teksten en beelden. Deze clip is dan door heel veel verschillende mensen gevormd en jij kunt dus ook meedoen! De uiteindelijke opbrengst van deze clip zal naar het KWF gaan.

Jij kunt dus ook jouw mooie momenten delen en meehelpen aan deze campagne. Ga snel naar de website en geef aan waarom jij het leven dankbaar bent. Misschien zie jij jezelf straks wel terug in de clip!

Waar wil jij het leven voor bedanken?

Door Myrre