5-jarige make-up goeroe

Lifestyle door Redactie

De 5-jarige Madison heeft vaak met haar moeder meegekeken als zij zich aan het opmaken was. Het kleine meisje is helemaal weg van make-up tutorials en plaatst deze nu ook zelf op Youtube. Haar moeder laat haar af en toe echte producten gebruiken, maar is ze niet een beetje te jong?

Jij hebt ook vast wel eens in je moeders make-up laatje geneusd, toen je klein was. Oogschaduw tot boven je wenkbrauwen en lippenstift op je wangen... wat voelde je je mooi en volwassen! Veel kleine meisjes vinden het helemaal geweldig om dit soort dingen uit te proberen, net zoals de kleine Madison.

5 jaar oude make-up guru madison

De kleine Suri Cruise heeft de smaak ook al te pakken. Wanneer mama Katie even niet oplet, graait mevrouw gretig naar de lipglossjes in de Sephora winkel.

Ook al is ze nog heel jong, de tutorials zien er best wel professioneel uit. Ze heeft goed opgelet tijdens het bekijken van andere filmpjes op internet. Het is echt heel schattig om te zien hoe het meisje aan de slag gaat met verschillende beauty-accessoires. Hieronder kun je verschillende adorable video’s zien.

Kijk voor meer schattige filmpjes op haar Youtube-kanaal.

Een keertje make-up uitproberen als je nog zo jong bent is niet erg, maar Madison gebruikt wel vaker echte spullen voor haar tutorials. Gelukkig doet het meisje bij veel producten 'alsof', want ze is nog veel te jong om elke dag make-up te gebruiken.

Wat vind jij van Madison? Vind jij dat een meisje van 5 jaar gewoon make-up mag gebruiken?

Door Myrre