Spoedcursus aantrekkelijkheid

Lifestyle door Redactie

Welke vraag stellen meisjes en vrouwen het meest? Wij denken 'Vindt hij mij leuk?'. Helaas kan hij daar alleen zelf antwoord op geven. Maar wij kunnen wel aangeven wat je kunt doen om nog aantrekkelijker te worden. Een paar kleine aanpassingen in je gedrag en je houding en grote kans dat hij voor je valt!

Verleiden door constant bij hem in de buurt te zijn, jezelf vol te smeren met make-up en extra sexy shirtjes aan te doen? Fout! We ondervroegen alle mannen in onze omgeving en schreven deze spoedcursus aantrekkelijk zijn!

aantrekkelijkzijn

Lach!
We beginnen met de vrolijkste. Lach, glimlach en heb plezier! Ga niet staan alsof het een missverkiezing is, maar lach lekker met je vriendinnen mee en je valt vanzelf op. Lachende vrouwen schijnen aantrekkelijker gevonden te worden, terwijl lachende mannen juist minder aantrekkelijk worden gevonden. Door Orbnite Complete is er zelfs onderzoek naar gedaan. De uitkomsten? Lachen is aantrekkelijker dan make-up.

Less is more
Make-up is dus niet aantrekkelijk. Gebruik oogschaduw, glitters en opvallende blush op feestjes en houd het doordeweeks lekker in je make-up la. Jongens houden nou eenmaal van natural beauty's, dus wij doen net of we ontzettend naturel zijn!

aantrekkelijkheid

Independent girl
Als we een jongen echt heel erg leuk vinden, blijven we het liefst eeuwig bij hem in de buurt. Maar wanneer je uit jezelf zegt dat je weggaat, stopt met msnen of de sms-conversatie afbreekt, vinden mannen dat op één of andere manier aantrekkelijk. Laat ze maar afvragen wat je dan aan het doen bent, blijkbaar vind je datgene namelijk leuker dan hem!

Leg weg die telefoon
Direct terug smsen of constant uit jezelf iets sturen is niet spannend. Mannen willen jagen! Natuurlijk kun je weleens iets uit jezelf sturen, maar doseer het een beetje. En door binnen een halve minuut terug te smsen, laat je zien dat je echt niets anders te doen hebt.

Houding
Zorg voor een open houding. Oftewel, doe niet je armen of benen over elkaar en sta rechtop. Dat laatste laat ook zien je dat je zeker bent van jezelf. Vrouwen voelen zien niets voor niets veel zelfverzekerder op hoge hakken, daar gaan we namelijk rechtop van staan!

aantrekkelijkheid

Bedek de boel
Lage decolleté, korte rokjes. Mannen vinden het maar al te spannend, maar nog spannender vinden ze het als er wat te raden overblijft. Heb je blote benen? Zorg dan voor een mooi blouseje. Draag je een shirtje met een decolleté? Draag er een stoere spijkerbroek onder. Doseer al je sexy punten!

In the pocket!
Heb je het voor elkaar en wil hij met je afspreken? Zeg dat je alleen donderdag- of zaterdagavond (bijvoorbeeld) kan. Jij vindt het toch ook niet leuk als hij altijd maar beschikbaar is? De andere avonden heb je het trouwens veel te druk met nagels lakken, met vriendinnen bellen en maskertjes opdoen.

Wat zijn jouw versiertrucs?

Door Esmée