Celebs op stage

Lifestyle door Redactie

Sommige sterren laten hun neus verbouwen in de zomer, anderen gaan op stage om hun CV op te leuken. Vooral stages bij tijdschriften zijn populair.

Celebrity’s op stage

Zo zit Shenae Grimes, Annie in 90210, bij Teen Vogue. Ze werkt op de mode afdeling en wordt daar flink aangepakt. “Ik ben thuis van mijn eerste dag als stagiaire bij Teen Vogue en ik ben kapot! Met een miljoen shoots om voor te bereiden was kantoor echt een dierentuin vandaag. Ik denk niet dat ik ook maar één moment heb gezeten”, aldus Shenae op haar eigen website.

Celebrity’s op stage

En Shenae is niet de enige. Stage lopen lijkt een ware trend. Zo heeft Chloe Sevigny ooit stage gelopen bij het tijdschrift Sassy. Het duurde natuurlijk niet lang voordat Chloe zelf in het tijdschrift stond met haar bijzondere stijl.

Celebrity’s op stage

Als je moeder Anna Wintour heet word je waarschijnlijk overal aangenomen, no questions asked. Maar Bee Shaffer liep stage bij New York magazine alsof niemand haar kende. Ze heeft dus vast ook wel eens koffie gehaald voor een chagrijnige baas…

Celebrity’s op stage

De celebrities die voor ons het meest bekend zijn met stage lopen zijn natuurlijk Lauren Conrad en Whitney Port. Samen staken ze flink de armen uit de mouwen op de redactie van Teen Vogue. Nu sieren de dames regelmatig zelf de cover van dit leuke tijdschrift.

Celebrity’s op stage

Of Tallulah Willis nou stage liep bij Harper’s Bazaar of niet, dat zal altijd een geheimpje blijven. De toen 15-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore zou eigenlijk te jong zijn om te werken. Hierop reageerde Harper’s Bazaar met de woorden “Tallulah is gewoon een gast bij ons tijdschrift die een paar weken meeloopt met onze redactrices”. Naar mijn weten loop je dan gewoon stage. Toch?

Celebrity’s op stage

In de serie Ugly Betty is Mark, Justin in de serie, al weg van mode. Toen de serie stopte was het voor hem dus niet meer dan logisch om aan de slag te gaan bij Teen Vogue. Daar komt bij dat Mark niet zomaar als celebrity aan de deur klopte. Hij was daarvoor al een poos bezig met het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn en zat dus ook al vaak front row bij Fashion Week shows.

Zou jij nog stage gaan lopen als je toch al bekend bent?

Bron: Thefrisky.com

Door Marit