De leukste reclamecampagnes

Lifestyle door Redactie

Soms kan ik me vreselijk ergeren aan reclame op televisie, internet en in tijdschriften. Maar af en toe zitten er briljante commercials tussen. Zoals deze...

Oke, ik geef het toe. Misschien ben ik een te makkelijke prooi. Maar die mannen zijn gewoon te leuk. Dus daarom, nog één keer, om het af te leren. De mannen van Jillz!

 

Nog een reclame met een geweldige vent. Alleen is dit meer een ventje. Wat een goed idee! Eerst zo’n natuurverhaal en vervolgens dat schattige koppie. “Papa? Kunnen we al?”

 

Deze ken je misschien al wel. Vader en zoon zitten op bed omdat het kleine mannetje jarig is. En wat komt er uit zijn pakpapier? Natuurlijk! Een mummiepak!

 

“Jij kan echt niet voetballen he, Pietertje”. Nee, zegt Pieter trots. En dat is het moment dat hij zijn zwemtalenten ontdekt. Althans, Calvé wil natuurlijk graag dat wij dat geloven. Een mooie reclame is het in ieder geval wel!

 

Ik kan niks anders zeggen dan gruweliijjjkkk!

 

Een reclame tegen verveling. Aparte manier om je verveling weg te krijgen, maar wel heel goed voor de lachspieren.

 

Trots om Nederlander te zijn.

 

Heineken heeft natuurlijk een heleboel leuke reclames, maar deze wil ik jullie niet onthouden. Zeker omdat Jennifer Anniston ons mooie merk promoot!

 

Wat vind jij de leukste reclame ooit?

Door Marit