Franse streetstyle

Fashion door Redactie

De Franse streetstyle is heerlijk nonchalant, met hippe items en vaak hoge hakken. Haar mag lekker hangen, niet teveel opsmuk (zoals de Italianen) maar wél altijd met stijl. Ik laat je zien hoe je deze stijl kunt kopiëren!

Combineer een basic jeansshortje met een geruit topje. Is je shortje met een hoge taille, stop de top er dan altijd in! Een open-toe pump met superhoge hakken is erg mooi hierbij; de (donkere) panty draag je er gewoon in. En vergeet de big tote bag niet!

Grijs en zwart is een supercombi! Dit lekker oversized gebreide vest kan prima over een dunner jurkje. Glanzende panty eronder en mooie zwarte slobberlaarsjes, en maak 't af met een grote leren tas. Ook de bril misstaat niet...

Biker chic! Veel zwart, een lange jurk met een riem in de taille, hoge zwarte suède enkellaarsjes en een stoer zilver horloge. En vergeet het leren jack niet!

Deze opvallende oranje open, hooggehakte schoenen komen extra goed uit door de zwarte panty. Ook het geruite jurkje met het petrolblauw/groene jasje eroverheen is erg sjiek en tegelijk stoer en hip. Nagels mogen basic gelakt, net als de rest van de make-up: erg nude. En vergeet een leren omhangtasje niet!