Lifestyle

Gelukkiger met je huisdier

Cavia Knabbel, Hammie de hamster, hond Tommy, kat Mick, konijn Puck. Iedereen heeft of had vast wel een geliefd huisdier. Naast dat ze ontzettend gezellig zijn, schijnt het ook nog eens dat ze je veel gelukkiger kunnen maken.

Uit een onderzoek is gebleken dat je door een  konijn, hamster, kat, hond en ieder ander huisdier een veel gelukkiger leven hebt. Voor veel mensen kunnen ze net zoveel onvoorwaardelijke liefde geven als een familielid.

huisdier

Maar dat is niet het enige, je schijnt er ook nog eens mooier van te worden! De onderzoekers zeggen dat je door een huisdier te houden meer zelfvertrouwen uitstraalt, je minder alleen voelt, zelfbewuster bent en meer beweging krijgt.

Voor de meiden die altijd al graag een hond willen hebben, dan is dit je kans om je ouders over te halen. Het huisdier dat de meeste positiviteit in je leven brengt is namelijk een hond. Door het uitlaten beweeg je minstens drie keer op een dag, waardoor je fit blijft. En ook al heb je een ‘ik-blijf-in-bed-dag’, je zal op den duur toch je viervoeter uit moeten laten.

huisdier

Je hond uitlaten is ook erg goed voor sociale contacten. Mensen durven elkaar sneller aan te spreken als ze elkaar zien lopen met een huisdier. Het is makkelijker om over een hond te beginnen dan een originele openingszin te bedenken. Dus als je een leuke jongen ziet lopen die net zijn viervoeter uitlaat, vraag naar de naam van de hond en wie weet komt daar wel een heel leuk gesprek uit voort.

Het klinkt misschien wat cliché maar een eigenschap van honden is ook dat ze je enorm trouw zijn. Zij beoordelen je niet op je looks, leeftijd en karakter. Als jij goed voor je huisdier zorgt, zal je hond voor de rest van zijn leven van je houden.

Ook de celebs zijn gelukkig met hun trouwe viervoeter

huisdier

Justin Bieber met zijn hond Sam

huisdier

Selena met haar Labrador-retriever Willie

huisdier

Miley Cyrus neemt haar puppy Floyd overal mee naartoe

huisdier

De zusjes Nicky en Paris Hilton met hun puppy’s

Geloof jij dat huisdieren je gelukkiger kunnen maken? Stem dan nu op de poll!

[gs_home_poll]

Bron/beeld: weheartit.com, people.com, shine.yahoo.com

Door Brenda

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved