Bloggen met de celebs

Lifestyle door Redactie

Hoeveel procent van de meisjes zal tegenwoordig een blog hebben? 50? 70? Veel in ieder geval. Normaal gesproken volgen we vaak trends die gezet worden door celebs, maar in dit geval volgen de celebs de trend. Ze starten namelijk massaal een eigen blog!

tyrabanksblogt

Enkele weken gelden schreven we al over het ongeboren blog van Olivia Palermo. Maar zij is niet de enige. Zo houdt Gwyneth Paltrow een blog bij over lifestyle en een klein beetje fashion. Ze heeft het vooral over -gezond- eten, gelukkig zijn en geeft leuke doe-tips. Maar wist je dat ook Jay-Z blogt? Dat veel gaat over -verrassend- muziek. Tyra Banks blijft ook dichtbij haar eigen persoon en heeft haar hele blog gewijd aan beauty en fashion.

gwynethblogt

gwynethblogt

Ook Heidi Klum blogt er op los. Zij is eigenlijk onze favoriet, omdat ze als een echte blogger bijna dagelijks haar outfit laat zien. Haar blog is een stuk persoonlijker dan, bijvoorbeeld die van Jay-Z. Is dat ook niet het geheim van een goed blog?

heidiklumblogtcelebs

Waarom zouden celebs bloggen? Dat is simpel. Tegenwoordig ben je niet alleen een celeb, nee celebs zijn een merk op zich geworden. Wij zijn dan ook benieuwd in hoeverre de celebs zelf aandacht aan hun blog besteden. Maar dat celebrities succesvol kunnen zijn in het uitgeven is wel bewezen met hun goed lopende kledinglijnen, tijdschriften en parfums.

Volg jij blogs van celebs?

Door Esmée