Je bent niet de enige die...

Lifestyle door Redactie

Soms voel je je 's avonds schuldig of je neemt je bij je verjaardag of bij een nieuw jaar weer van alles voor. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die...

...nog steeds een smiley van stroop maakt op haar pannenkoek, of hele handtekeningen.

...nog steeds flauwe grapjes uithaalt bij vrienden. Zoals in de handtekening van je mobieltje (wanneer je een mail verstuurt) "verzonden van iPhone 6" invoeren.

...op haar iPhone/Blackberry de apps 'How to raise a baby', 'Get A Pet' of 'Dress Your Doll' download. Ook al ben je 19.

je bent niet de enige

...Straalt voor haar spiegel in de meest toffe combi's, maar de volgende dag weer lekker veilig in hoodie en jeans naar school gaat.

...niet op YouTube dat lekkere nummer durft op te zoeken, in angst dat de zanger in kwestie in de verste verre nog niet op John Mayer of Alain Clark lijkt. Al doet de stem dat wel vermoeden...

...doet alsof ze de uitleg heeft begrepen, maar een straat verder opnieuw de weg vraagt.

je bent niet de enige

...tegenwoordig de deur niet meer uitgaat zonder een flesje water. Zo'n gênante zuig-hik-oeps-slik-kuch-help situatie als vorige week in de trein wil je nooit meer! *embarrassing*

...al haar afspraken netjes in haar agenda zet, maar er nooit in kijkt.

...zo haar best doet om haar crush niet te Googlen, maar uiteindelijk toch na twee dagen enthousiast zijn naam (+school, +voetbalclub..) intypt, in de hoop een foto te vinden.

...niet om weet te gaan met complimentjes en dus een heel verhaal vertelt over waar de rok dan vandaan kwam en wat een koopje het was, en, en... Note to self: 'dankjewel' is ook oké.

je bent niet de enige

...tijdens het oppassen zo opgaat in haar eigen tekening, dat de kinderen allang zijn verplaatst naar de trampoline in de tuin.

Bron foto's: Wehearit

Door Marjolein