Lifestyle

Jij gaat weer stralen!

Grmbl, hmpf, grrr, argh! Last van een bad mood? Geeft niet hoor meiden, we kunnen niet altijd het zonnetje in huis zijn. Girlscene geeft je tips zodat jij je in ieder geval weer wat beter voelt en binnen mum van tijd weer loopt te shinen!

shinen

Die ene periode in de maand, klierende broertjes en/of zusjes, school, liefdesverdriet. Wij meiden hebben het soms behoorlijk zwaar en kunnen dan ook niet altijd de mondhoeken omhoog laten staan. Met deze tips voel jij je hopelijk snel weer iets beter.

shinen

Maak de fashionista in jou wakker
Geen zin in gezelschap? Maar wel in een nieuwe garderobe? Ruim je kast uit en kijk welke kleding je graag zou willen houden. Bekijk of de kleren die je niet meer wilt dragen nog in goede staat zijn. Zo ja, maak er foto’s van en zet de hele boel te koop op bijvoorbeeld Marktplaats. Wie weet levert het ook nog eens een leuk bedrag op. Als je mazzel hebt kun je van dat geld weer een leuke, nieuwe outfit scoren.

Maak die fashionista in jou wakker en combineer de kleding die je nog over hebt op een nieuwe manier dan je gewend bent. Inspiratie nodig? Blader door tijdschriften of kijk op blogs voor leuke combi’s.

Kleding kan je ook ruilen met vriendinnen als je wel in bent voor wat gezelschap. Organiseer een avondje kleding ruilen met vriendinnen die ook wel toe zijn aan een nieuwe garderobe maar weinig te besteden hebben.

Hoe dan ook, als jij je goed voelt in je kleding straal je dat ook uit.

shinen

Listen to the music
Muziek kan je in een bepaalde stemming brengen. Bijvoorbeeld jou helemaal weg laten zwijmelen wanneer je dat ene nummer hoort toen je aan het zoenen was met die leuke jongen. Zoek het goeie gevoel op en maak muzieklijsten met jouw feel good nummers.

Lekker op dreef? Maak dan een lijst van die leuke nummers van vroeger (jazeker, Backstreet Boys en Spice Girls zijn in dit geval zeker toegestaan!), eentje met nummers voor tijdens het huiswerk maken, voor wanneer je broertje/zusje lawaai aan het maken is (wat jij kan, kan ik beter! HA!) en ga zo maar door.

shinen

Dvd’s en vriendinnen
Geen zin in welke vorm van beweging dan ook? Nou ja, af en toe een knopje indrukken van de afstandsbediening? Ja? Hou een lange series marathon met je vriendinnen. Pak de dvd’s van jullie favo series erbij, een paar kussens en matrassen op de grond en genoeg lekker eten en drinken.  Deur op slot. Geen ouders, (ex) vriendjes of wie dan ook. Gewoon quality time met je vriendinnen.

shinen

Richt je kamer opnieuw in
Verkering uit en het gevoel dat je toe bent aan een nieuw begin? Maar weet je niet helemaal hoe? Kijk eens rond in je kamer en schuif wat heen en weer met meubels. Gelijk een goed moment om die stofbevolking (en hatsjoe!) onder je bed eens schoon te maken. Je vertrouwde kamer opnieuw ingericht en brandschoon kan je het lekkere gevoel geven dat je goed bezig bent met een nieuw begin. En je hebt tijdens deze paar uurtjes vast een stuk minder aan hem gedacht.

shinen

Snuf snuf
Fijne muziek kan je weer helemaal laten stralen, maar een lekker geurtje kan je ook weer helemaal in de goede stemming brengen. Sleep je vriendinnen mee naar de parfumerie om aan fijne geurtjes te ruiken. En gelijk even wat gratis testers te scoren. Of ga naar Lush, heb je gelijk een lekkere geurexplosie als je binnenkomt en het ziet er allemaal zeer vrolijk uit ook nog.

Waar kan jij echt pissed off van worden?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved