Lifestyle

Trailer Gossip Girl seizoen 5

Na een zomer vol verveling, depressie en heel veel regen (oke, die leuke vakantie vergeten we even net als de zeldzame mooie dagen), is er dan eindelijk licht aan de donkere tunnel: Gossip Girl seizoen vijf gaat de 26e starten! En om ons alvast op te warmen, is de trailer nu uitgebracht!

gossipgirlseason5

Vanaf 26 september kunnen we weer wegzijmelen bij de luxe problemen en avonturen van Chuck (jammy!), Nate (hubba hubba!), Blair en Serena. Maar waar waren we  in seizoen vier ook alweer gebleven?

gossipgirlseason5

Blair verloofde zich met de Franse prins Louis, maar ze beleeft een erotisch avontuurtje met haar vorige prins: Chuck Bass. Chuck besluit Blair te laten gaan, omdat hij haar een stabiele relatie gunt. Het seizoen eindigt met een close-up van een (positieve!) zwangerschapstest in de badkamer van Blair & Serena. De grote vraag is natuurlijk: van wie is de test?

gossipgirlseason5

Over het nieuwe seizoen willen (en kunnen!) we natuurlijk niet te veel verklappen, maar wel is duidelijk dat het weer afleveringen vol drama, love en spanning zijn. Chuck en Nate besluiten hun wereldreis te stoppen om Serena op te zoeken. Blair komt er na een romantische zomer in Monaco weer terug in New York achter dat het leven als princess-to-be alles behalve makkelijk is. Haar gevoelens voor Chuck zijn nog lang niet over en wellicht is ze wel zwanger? Maar van wie? Dan komt er achter dat Vanessa stiekem zijn autobiografische roman heeft laten publiceren en hij vreest voor de reactie van zijn familie en vrienden. En wat voer het nep-nichtje van Serena, Charlie, in haar schild?

gossipgirlseason5

Bekijk hier de trailer:

 

X0X0

Gossip Girl-scene-

Bron beeld: Celebuzz

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved