Jullie zijn goud waard!

Lifestyle door Redactie

Onze lezeressen zijn geweldig. Ze zijn op de hoogte van alles. Beauty, lifestyle, de nieuwste series, de leukste bandjes, fashion en en en, naja alles eigenlijk! Dus waarom zouden we onze krachten niet bundelen?

Inmiddels hebben we 1,1 miljoen lezeressen en hallo, daar mogen we best trots op zijn. Apetrots! Het bezoekersaantal stijgt en stijgt en daar zijn we behalve trots, ook heel dankbaar voor. Zonder ons was er geen Girlscene, maar zonder jullie al helemaal niet!

goudenidee

De laatste tijd vragen we al wat vaker jullie mening. Zo konden jullie onze nieuwe beautyblogger worden en mochten jullie uit de finalisten ook nog de winnares kiezen. Ook mochten jullie meedenken met de Vrij Soa Vrij campagne die nu zelfs op televisie te zien is. Hoe cool!? Jullie hebben ons ook aan het werk gezet, want jullie hebben ideeën gegeven voor de Girlscene Budgetweken, die wij uitvoerden en we vragen regelmatig op het forum naar jullie ervaringen voor artikelen of naar jullie mening op Facebook of Twitter.

goudenidee

Kortom, jullie mening wordt gewaardeerd en Girlscene willen we leuk houden en het liefst nóg leuker maken. Marjolein en ik zaten tegenover elkaar op de redactie te  brainstormen. We keken wat in het rond en ons oog viel op onze overvolle kast waarin nagellakjes, boeken, bodylotions, toilettasjes en mascara’s liggen. Het lampje ging branden, het idee was geboren!

We introduce to you all: Girlscene’s gouden tip!

Het idee is simpel. Jullie sturen je Gouden Tip naar tip@girlscene.nl en als wij hem gebruiken krijg jij een Gouden Tip pakketje opgestuurd!

Dat was het.

Nee nog even een uitleg. Want voordat wij een uitpuilende mailbox hebben, willen we zelf even wat tips delen.

goudentip

Hoe moet het niet?


‘Hi Girlscene! Ik ben een blog begonnen girlscene.blogspot.nl, misschien kunnen jullie er iets over schrijven?’

Super leuk al die blogs, maar we kunnen niet een heel artikel besteden aan één kleinere blog. Helaas!

‘Hi Girlscene! Hierbij mijn tip:’
‘Hi Girlscene! Hebben jullie mijn tip gelezen/gehad/gebruikt?’


We beloven hierbij plechtig dat we alle tips lezen, maar we beloven ook dat we niet iedereen kunnen antwoorden. De tips die we gebruiken, krijgen natuurlijk wel een mail, want we moeten je adres hebben voor het Gouden tip pakketje!

'Hi Girlscene! Ik heb een aantal tips, namelijk:
- een artikel over de band van mijn broer
-  een interview met Paris Hilton
- een artikel over politiek
- een artikel over hoe auto’s precies werken.'

De ideeën zijn voor ons niet haalbaar of passen totaal niet bij de doelgroep. Onze lezeressen zijn geïnteresseerd in politiek, maar kunnen daarvoor terecht op andere websites. Girlscene blijft wel gewoon Girlscene.

goudentip

Maar hoe moet het dan wel?

We willen ieder idee graag los ontvangen. Vermeld duidelijk in de titel waar het om gaat en hoe je het precies voor je ziet. Voorbeeld:

'Hi Girlscene! Mij lijkt het leuk om wekelijks de outfits van celebs van die afgelopen week te laten zien. Lezeressen kunnen onder het artikel dan zeggen welke outfit ze mooi vinden en welke niet. En het is handig om outfitinspiratie op te doen! Ik heb ook een idee voor de titel: Kledingkast of Kliko!'

Topplan! Of:

'Hi Girlscene! Ik zie net op het nieuws dat Prince William weer single is. Artikel?'

Super!

Ook ontvangen we graag (opbouwende) kritiek of dingen die veranderd moeten worden. Zie jij ergens op de website de grootste fout ooit staan, mail dat dan ook naar tip@girlscene.nl in plaats van dat je het in de commentaren zet. De commentaren lezen wij soms pas na een half uur terwijl jullie die fout al lang gezien hadden, zonde! Is je tip waardevol geweest? Ook dan krijg je een leuk product thuisgestuurd. Voorbeeld:

'Hi Girlscene! In het artikel over de baby van Hilary Duff hebben jullie per ongeluk de foto van de baby van Beyoncé gezet! Beetje dom!'

Inderdaad heel dom!

Mail dus jouw Gouden Tip naar tip@girlscene.nl met duidelijk in het onderwerp van de mail de titel van jouw idee. Heb je een fout gezien, zet dan ‘Foutje!’ in het onderwerp, dan zien we het meteen. En wie weet krijg jij een mail terug met dat je idee gebruikt gaat worden en waar we het Gouden Tip pakketje naartoe moeten sturen!

PS. Zie je jouw tip online komen, maar heb je geen mail ontvangen? Dan waren we zelf al met het idee aan de slag gegaan of we hebben het idee eerder van een andere lezeres ontvangen die het pakket heeft gekregen. Snelheid is dus belangrijk ;)