Dat gaat niet werken!

Lifestyle door Redactie

Vroeger toen we nog kleine meisjes waren, twee staartjes (met scrunchies!) droegen en het begrip huiswerk nog niet kenden , zwijmelden we nog vaak weg bij films zoals Belle en het Beest en De Kleine Zeemeermin.  De liefde, de romantiek….zucht . Maar of het in echt ook dikke mik zou zijn? Don’t think so!

datgaatnietwerken

Ariël en prins Erik
De kleine zeemeermin hebben we natuurlijk allemaal gezien. Zeemeermin Ariël wordt verliefd op prins Erik, wil daarom liever benen dan een stel vinnen en zingt tussendoor ook nog eens een leuk deuntje. Ondertussen iets met een boze heks en wat drama, maar gelukkig komt er een happy end met een bruiloft op een boot met mensen én ronddobberende zeemeermensen.

In real life zal dit stel gelijk bij het ontbijt al de nodige problemen tegenkomen. Erik kan geen vork meer aanraken, deze zitten ondertussen allemaal onder de haren want vrouwlief blijft haar lokken er maar mee kammen. Hij kan niet ongestoord een broodje tonijn, garnalencocktail of vispotje weghappen. En hoe moet dat met de familiebezoekjes tijdens de kerstdagen?

datgaatnietwerken

Donald en Katrien Duck
Hij doet zijn best om haar telkens weer te veroveren, zij blijft twijfelen tussen hem of toch maar zijn neef Guus. Daar heb je toch al na een paar weken schoon genoeg van? Het is graag of niet. There are more ducks in town!

datgaatnietwerken

Belle en het Beest
Hoewel het beest aan het eind van de film verandert in een knappe jongeman, moet ze het eerst toch maar volhouden met de harige variant. Belle heeft het zwaar met al die rondvliegende haren en dat enorme beest in bed. Hopen dat de arme meid niet allergisch is, anders is het ook nog eens janken geblazen.

datgaatnietwerken

Bert en Ernie
Ok, ok, deze twee heren zijn geen liefdeskoppel, maar al wel jaren trouwe vrienden. En huisgenoten. Gek toch hoe Bert het volhoudt ondanks die enorme irritaties. In het echt zou Ernie dan ook allang het huis uitgeschopt zijn, met die eeuwige badeend er achteraan.

datgaatnietwerken

Mario en Prinses Peach
Die Peach is geen gemakkelijke vrouw. Mario hobbelt level na level door vol gevaarlijke hindernissen, verliest ondertussen een paar levens en eet paddenstoelen en bloemen om de boel wat langer vol te houden. En dat allemaal om Peach te redden uit de klauwen van een doorgedraafde....schilpad? En wat krijgt die arme man uiteindelijk na al die inspanning? Slechts een flauw kusje op de wang. Benieuwd wat hij in het echte leven moet doen voor een kus vol op de bakkes.

Welk koppel (fictief of celeb) zal het volgens jou niet lang volhouden?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda