Lily Allen ruilt miljoenenpubliek in voor vintagekleding

Lifestyle door Redactie

Lily Allen geeft tijdelijk  haar zangcarrière op om samen met haar zus een winkel met vintagekleding te openen. Of ze er zonder kleerscheuren vanaf komt? Dat kunnen we zien in Lily Allen: From Riches to Rags op TLC!

lilyallentlc

Lily houdt het optreden voor miljoenenpubliek tijdelijk voor gezien om een van haar andere dromen te realiseren: een vintagewinkel openen. Dit doet ze samen met haar zus Sarah. In de serie worden de zussen een jaar lang gevolgd door de camera’s en zien we hoe Lily een normaal leven probeert te leiden met haar partner Sam.

Daarnaast zien we Jess Morris ook vaak voorbijkomen in de serie. De zussen beseffen dat ze geen ervaring hebben met het opzetten van een winkel en roepen daarom de hulp in van Jess als brand director. Jess heeft zo’n vijftien jaar ervaring in de mode- industrie en helpt Lily en Sarah om de juiste winkel, locatie en kleding te vinden.

lilyallentlc

Benieuwd hoe het zal gaan met de samenwerking van de twee zussen en de winkel Lucy In Disguise? Kijk dan vanavond (4 oktober) om 21:00 uur naar TLC!

Bron beeld: tlc.nl

Door Brenda