Girlscene Talk: de ideale man

Lifestyle door Redactie

Sommige meiden hebben de liefde van hun leven al aan de haak geslagen. Andere meiden wachten tot prins charming eindelijk eens voorbij komt hobbelen op zijn witte paard. Maar hoe ziet de ideale man er nou eigenlijk uit volgens jullie?

girlscenetalkidealeman

Prince Charming, de ware, Mr. Right, the one. Vroeg of laat ontmoet iedereen wel een jongen waar je helemaal steil van achterover slaat. Die mooie ogen, zijn gespierde lichaam en zijn lieve stem doen je hart sneller kloppen. Maar hoe kan het nou eigenlijk dat we ons aangetrokken voelen tot dat ene bepaalde type?

Mister Babyface
Val je altijd op jongens met een babyface? Wetenschappers zeggen dat dit komt door je instinct. Van nature zouden we baby’s lief en schattig vinden en die ene leuke jongen met dat ronde gezicht, enorme ogen en kleine neusje roept dat enorme 'koetsjie- koetsjie' gevoel bij je op. Ongeacht of hij van binnen eigenlijk een bad boy is of niet. En door dat gevoel wil je eigenlijk goed voor hem zorgen en bij hem zijn. En uiteindelijk zelf ook kids met hem krijgen.

girlscenetalkidealeman

Kaaklijn en kids
Ook al ben je er zelf nog helemaal niet mee bezig, van nature zijn we eigenlijk bezig met het uitzoeken voor een geschikte paps voor onze toekomstige kinderen. Een verband tussen kaaklijn en kids? Ja, die is er. Als je een vriend hebt, check dan even goed zijn kaaklijn. Is deze hoekig en lekker breed? En heeft hij ook nog eens brede schouders? Dan heeft jouw exemplaar een gezonde testosteronhuishouding. Maar hou hem in de gaten, want veel meiden zullen jouw vriendje ook zeer aantrekkelijk vinden. Stel je maar eens voor hoe hij er eeuwen geleden uit gezien zou hebben in een berenvelletje en een knots in zijn hand, terwijl hij zijn gezinnetje beschermt. Ok, nu zou je er keihard om lachen, maar veilig was je in ieder geval wel.

Slimmerd
Naast goede looks willen we ook een leuk gesprek hebben met Mr. Right. En dan eigenlijk het liefst een jongen die meer weet dan 1+1=2. Een intelligente jongen is volgens wetenschappers bij ons onbewust ook gelijk zeer geschikt als echtgenoot en een goede vader voor jullie toekomstige kinderen. Plus dat hij weet hoe hij ons moet redden uit lastige situaties.

girlscenetalkidealeman

Bad boy
En dan zijn er ook nog de jongens die zich het liefst totaal niet willen binden aan één meisje. De players die zowat elke week weer een andere dame aan de haak slaan. En toch vallen meiden met bosjes voor ze. Hoe kan dat? Er zijn veel verschillende verklaringen hiervoor. Maar het is voor meiden meestal de spanning van de jacht, want scoor je hem nou of niet? Wetenschappers zeggen dat het hier slechts om een fase gaat en de vrouw hoe dan ook weer verder gaat, want zo valt er niets op te bouwen. Maar het kan natuurlijk ook dat je helemaal niet op zoek bent naar een serieuze relatie en gewoon een leuke tijd wil hebben, that’s all.

Nu was ik wel benieuwd naar het uiterlijk van jullie Mr. Right. Op Facebook konden jullie de looks invullen van jouw ideale man. Ik vroeg naar het haar, de ogen, wenkbrauwen, kaaklijn en het lijf. Nou dames zet je schrap, want dit volgens jullie dé ideale man!

girlscenetalkidealeman

Haar: Harry Styles
Ogen: Ian Somerhalder
Wenkbrauwen: Paul Wesley
Kaaklijn: Jared Leto
Lijf: Taylor Lautner

En dezelfde vraag heb ik gesteld aan de redactrices van Girlscene.nl, Fashionscene.nl en Ze.nl. En dit is de ideale man volgens de meiden van Keizersgracht 424!

girlscenetalkidealeman

Haar: Orlando Bloom
Ogen: Wentworth Miller
Wenkbrauwen: Tom Cruise
Kaaklijn: Brody Jenner
Lijf: Channing Tatum

Waar moet jouw ideale man aan voldoen?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda