Stagiaire Brenda neemt afscheid

Lifestyle door Redactie

Time flies when you’re having fun! En dat is absoluut waar. Kan ik mijn eerste dag nog maar al te goed herinneren, is het vandaag al weer tijd om afscheid te nemen van Girlscene. Maar wat heb ik een geweldige tijd gehad!

afscheidbrenda

Ik zie mezelf nog met trillende knietjes staan voor de grote trap van de Keizersgracht. In mijn voorstelstukje vertelde ik al dat ik op eigen initiatief heb gesolliciteerd door een verrassingspakket met portfolio, gebundelde columns en heel veel snoep langs te brengen bij de meiden van Girlscene.Voordat ik het wist werd ik uitgenodigd voor een gesprek en niet lang daarna mocht ik mezelf de stagiaire van Girlscene noemen.

afscheidbrenda

afscheidbrenda

afscheidbrenda

En wat heb ik toch geweldige dingen mogen doen! Gelijk op mijn tweede stagedag mocht ik al naar een perspresentatie van de nieuwe beautyproducten van 2011 voor een verslag. Maar er was nog meer, zoals het Kruidvat wintersterrenevent, de presentatie van de Hunkemöller kerstcollectie, de films Monte Carlo en Body Language en ging ik een paar weken geleden met Esmée naar de modeshow van RAAK! In onderstaand filmpje zie je ons op 0.06, 0,23 en 4,58 voorbijkomen op de eerste rij:

afscheidbrenda

afscheidbrenda

Door deze stage heb ik ook echt superleuke mensen mogen ontmoeten. Niet alleen redactrices Marjolein en Esmée, maar ook beautybloggers, journalisten en vorige week de jongens van One Direction! En ja meiden, ze zijn echt heel aardig en grappig in het echt.

afscheidbrenda

Jullie ideale man uit de Girlscene Talk. En ja dames, hij is nog vrijgezel!

Voor de rest heb ik heel wat uren artikelen zitten schrijven hier op de redactie. Naast de ‘gewone’artikelen, heb ik allerlei nieuwe rubrieken uitgeprobeerd. Zoals Girlscene Talk over angsten, studiekeuzes, anoniem misdaad melden en de ideale man. Gaf toe dat ik de vreselijkste wenkbrauwen heb en een kuskluns ben. Ik hielp je de dates door met Daten Zonder Rampen, schreef over online fakers en er komt binnenkort nog een driedelige serie waar lezeressen aan me hebben gewerkt. Ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier gelezen hebben, dan is mijn missie in ieder geval geslaagd.

En wat nu? In december studeer ik af en dan ga ik op zoek naar een leuke baan. Hopelijk kom ik ooit nog terecht bij een meidenmagazine of website. En verder ga ik heel veel tijd steken in het opzetten en onderhouden van mijn eigen blog. Houd mijn profiel in de gaten, dan zie je de link vanzelf verschijnen.

afscheidbrenda

Meiden, ik wil jullie enorm bedanken voor de reacties onder mijn artikelen. Of het nou positief of negatief was, ik heb heel veel geleerd. En misschien kom ik nog wel terug bij Girlscene, wie weet.

Liefs,

Brenda