New girl in scene: Annemerel

Lifestyle door Redactie

Mag ik me even voorstellen, de nieuwe Esmée, ook wel luisterend naar de naam 'Annemerel'. Het zou kunnen dat je die naam wel eens ergens hebt gezien. Twee jaar geleden interviewde ik Monique en stond mijn artikel (en naam!) op Girlscene en van de zomer beleefde ik mijn one minute of fame, doordat 'de oude' Esmée mijn foto in één van haar artikelen gebruikte (hallo 2500 bezoekers extra op mijn blog!). Want o ja, daar kunnen jullie mij ook nog van kennen, van mijn eigen blog, Annemerel.com.

newgirlinscene

Samen met 'de oude' Esmée tijdens mijn 'inwerkdagje'

Girlscene lees ik al vanaf het allereerste begin, toen Monique net begon met Divided, begon ik ook met mijn blog, toen nog website a la Divided. Inmiddels zijn we eh... bijna negen jaar verder. Ik ben 22 jaar en vorig jaar afgestudeerd in Taal & Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend op een etage in Den Haag en sinds april dit jaar ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf, die heel toepasselijk de naam 'Annemerel' draagt.

newgirlinscene

Of ik nog meer interesses heb dan schrijven? Ik heb in de loop der jaren grote verslavingen ontwikkeld voor de zon, lekker (en soms ook heel slecht) eten en oh ja, voor celebrity GOSSIP. Mijn guilty pleasure: kruidnootjes van de bakker, een pot groene thee en een hele avond series kijken. Favoriete serie? Gossip Girl (natuurlijk!). Maar een avondje Sex and the City, 90210, Friends, Glee, Vampire Diaries of Gilmore Girls sla ik ook nooit af. Of ik dan niets anders in mijn vrije tijd doe dan series kijken. Oh nee hoor, ik kijk ook films haha en oke.. ik doe ook graag city/shoppingtripjes, het liefste lees ik inhoudsloze chicklits én de Vogue natuurlijk. En ik ben ook zo iemand die hardlopen tot haar hobby's rekent (maar niet altijd hoor).

newgirlinscene

Vanaf volgende week zal ik mij twee dagen per week wanen op de redactie van Girlscene. En dat is dus helemaal niet vervelend. Jullie kunnen het natuurlijk iedere week allemaal zien in de 'Behind the Girlscenes' maar geloof me, in het echt is het nog tien keer, zo niet honderd keer leuker! Ik heb net m'n eerste dag er op zitten, ik ben gisteren ingewerkt door 'de oude' Esmée. En ik zou bijna zeggen dat ik dit ook wel voor niets zou doen, maar dat wordt zo lastig hè, zolang ik nog niet van mijn shopverslaving af ben.

Liefs,
Annemerel