Fashion

Hoe combineer je een bloesje stoer?

Vaak krijg ik de vraag van meiden "hoe ze hun bloesjes moeten dragen". Want vaak is het zo tuttig, zo netjes. En dat willen veel fashionista's niet! Op deze pagina laat ik je zien hoe je je bloesje hip & stoer kunt combineren.

Trek over een bloesje een (oversized) vest aan, waarvan je maar een paar knoopjes dichtdoet. De bloes kun je er lekker uit laten hangen aan de bovenkant (kraag eruit!) en onderkant. Eventueel nog een tailleriem eroverheen voor het vrouwelijke effect, en klaar!

Draag stoere accessoires bij je bloesje, bijvoorbeeld een grote (set) bangle(s) of een opvallende ring.

Combineer een bloesje met jeans en sneakers! Dan is het al gauw niet netjes meer... zeker niet als je voor kleurige schoenen kiest.

Een zonnebril erbij doet wonderen! En dan natuurlijk geen preppy designerbril, maar een cool pilotenmontuur bijvoorbeeld.

Stop een bloesje in een shortje, en draag er een stoere legging of maillot en platte laarzen bij. Let op: als je dit doet met een heel net bloesje en een shortje, wordt 't nog niet stoer. Dus kies ook voor een wat ruiger shortje; jeansstof werkt altijd.

Draag een giletje over het bloesje. En laat 'm openhangen; dichtgeknoopt geeft meteen weer een 'netter' effect.

Hang je bloesje lekker wijd open, draag er een lange ketting op (of in) en een grote opvallende tailleriem of -band erbij.

Met dank aan de volgende streetstyle blogs: Berlin, The Sartorialist en Just Glitter Lust.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved