Nieuwe MTV serie: Breaking From Above

Lifestyle door Redactie

Ze zijn begin twintig en hebben allen al zo hun eigen ervaring in de entertainmentbusiness. Van singer/songwriter en zangeres in een meidengroep tot achtergronddanseres bij Kanye West. Weten jullie al over welke nieuwe Britse meidenpopgroep wij het hebben? We hebben het over Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey en Monique: de meiden van From Above!

from above

bfa

We zagen de meiden al eerder voorbijkomen op de pink carpet van de EMA’s. Music World Entertainment, het label waar de meiden onder contract staan, vond het tijd worden om de muziekcarrière van de vijf Britse zangeressen naar een hoger niveau te tillen! Daarom komt het label in samenwerking met televisiezender MTV met de nieuwe serie Breaking From Above! Vanaf vanavond 18.10 uur zal deze reality show elke zondag op MTV te zien zijn.

P. Diddy had op MTV al eerder succes met zijn zoektocht naar rappers, zangers en zangeressen in de serie Making The Band. Na een aantal seizoenen van deze populaire reality show vinden wij dat het wel weer eens tijd wordt voor een nieuwe girl group!  

from above

In Breaking From Above stuurt de grote baas van Music World Entertainment Mathew Knowles, vader van Beyonce en Solange, de vijf meiden dertig dagen naar een Star Power Boot Camp. Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey en Monique krijgen daarin media- en choreografietraining en worden fysiek en vocaal klaargestoomd voor de big music world. De reality show zit vol verrassingen. Zo denken de dames al zeker te zijn van een plek in de popgroep From Above, maar niets is minder waar: Jasmin en Brandy, twee andere zangeressen, strijden ook mee voor hun plekje in de meidenpopgroep! De vijf meiden moeten zichzelf dus écht gaan bewijzen om deel uit te mogen maken van From Above. Hoe gaan Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey en Monique dat aanpakken? Kijken dus!

Zit jij vanavond om 18.10 uur voor de buis te kijken naar de eerste aflevering van Breaking From Above?

Door Evi