Nieuwe serie: New Girl

Lifestyle door Redactie

Een natte, koude zondagmiddag, want doen we dan het liefst? Op de bank liggen met een fijne TV-serie, kopjes thee en het nodige ‘comfort food’. Goed nieuws voor ons! Sinds twee maanden is er een superleuke nieuwe serie: New Girl, met actrice Zooey Deschanel!

New Girl!

Jess (Zooey) is een supervrolijke, beetje maffe schooljuf, achter in haar twenties. Als ze haar vriendje op een spannende manier wil verrassen, is het niet alleen haar vriendje die verrast wordt, Jess komt zelf ook voor een verrassing te staan op het moment dat daar ineens een wel heel schaars gekleed meisje in haar appartement verschijnt.

New Girl!

New Girl!

Jess maakt het uit met haar vriendje en moet op zoek naar een nieuwe woonruimte. Ze beland bij drie jongens, Nick (een barman), Schmidt (een professionele rokkenjager) en Winston (een voormalig basketbalspeler). In het begin is de eens zo vrolijke Jess een emotioneel wrak, maar met een beetje hulp van haar nieuwe huisgenoten lijkt het leven van Jess toch wel weer de goede kant op te gaan.

New Girl!

New Girl!

Op dit moment wordt “New Girl” alleen nog maar uitgezonden op de Amerikaanse televisie, maar goed nieuws voor de meiden die serie’s liever op TV volgen: RTL5 heeft de serie ook gekocht en het zal zeer waarschijnlijk vanaf begin 2012 worden uitgezonden!

Bekijk hier de trailer van New Girl:

Kennen jullie New Girl al? Gaan jullie kijken?

Door Annemerel