Lifestyle

Metro gaat voor mode

Super veel modenieuws bij gratis krant Metro. Konden we gisteren lezen dat zijne koninklijke modehoogheid Karl Lagerfeld binnenkort het roer van de Metro-redactie over komt nemen, vandaag viel te lezen dat er een maandelijkse modekrant gelanceerd wordt. Wij hebben insider nieuws!

Goed, allereerst Karl Lagerfeld, hoe doet die man dat? 78 jaar, designer van Chanel en zijn eigen label K Karl Lagerfeld, coca cola flesjes, een kristalmerk, een boek met Carine Roitfeld (ex-Paris Vogue hoofdredactrice). En dan gaat hij begin februari ook nog eens een dag het roer overnemen bij de redactie van de Metro. De krant zal in 22 verschillende landen verschijnen, waaronder natuurlijk Nederland. Het zal het begin inluiden van de internationale Fashion Weeks die door Metro op de voet gevolgd zullen worden.

Metro Mode

En dan hebben we nog meer leuk modenieuws! Vandaag moeten jullie even zorgen dat je langs een station komt of één van de andere punten waar de Metro (gratis) verkrijgbaar is, dan zit er namelijk in het hart van de krant een prachtige Metro Mode bijlage. En wij weten dat 'ie prachtig is, want.. we've got an insider..

Fan van Annemerel's Gossip Girl(scenes) op zaterdag? Voor de Metro Mode heeft Annemerel ook de Gossip Girl geschreven! Verder is het thema dit nummer 'F'eest'. Met de feestdagen voor de deur is dat natuurlijk niet zo vreemd. Vormgeving van de krant is in handen van Erik Zetterberg, oud Art Director van Elle. Erik komt uit Zweden en dat is te zien, de fijne Zweedse bloggersstijl komt heel erg in zijn ontwerp terug.

Ga jij vandaag op zoek naar de Metro met de speciale mode bijlage?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved