Series online: It’s A Brad Brad World

Lifestyle door Redactie

We hebben hem even op de buis moeten missen, maar niet getreurd ladies, Brad Goreski is binnenkort back! In Nederland jammer genoeg niet op televisie, maar we kunnen hem allemaal online volgen. 

brad

En niet als de assistent van, maar nu staat hij zelf in de spotlights! Deze mode monsieur krijgt zijn eigen serie genaamd It’s A Brad Brad World. De 34-jarige Brad vond het wel welletjes om steeds maar ‘de assistent’ van Rachel Zoe te moeten zijn en wil nu echt gaan voor zijn eigen carrière. Veel fashionista’s hebben lang uitgekeken naar Brad’s nieuwe serie. Niet gek, want hij ziet er altijd superstylish uit en kan iedereen altijd alles vertellen over de laatste fashion trends.

brad

brad

brad

Al eerder vertelden we over Brad’s grote passie voor fashion. In The Rachel Zoe Project, op de rode loper en tussen de celebs valt Brad altijd op als één van de grote trendsetters op modegebied.

In de serie kunnen we Brad op de voet gaan volgen. We maken kennis met zijn vriend en familie, we reizen met hem mee de wereld over en zien zijn hoogte- maar ook zijn dieptepunten.

Op de Amerikaanse tv-zender Bravo zal It’s a Brad, Brad World vanaf 2 januari te zien zijn. In Nederland is Brad helaas niet op televisie te zien, maar we kunnen al zijn fashion-avonturen begin volgend jaar op internet volgen.

Brad onthult alvast een aantal details over zijn serie:

We houden jullie op de hoogte als de afleveringen online te bekijken zijn!

Ga jij It's A Brad Brad World volgen?

Bron beeld: Zimbio

Door Evi