The Rachel Zoe Project op TLC

Lifestyle door Redactie

Ein-de-lijk kunnen we ook in Nederland genieten van de hilarische & stijlvolle Hollywoodstyliste Rachel Zoe, vanaf volgende maand is haar show ‘The Rachel Zoe Project’ te zien op Nederlands eerste en leukste vrouwenzender, TLC.

Rachel Zoe Project

Wat hebben Lindsay Lohan, Mischa Barton, Nicole Richie, Keira Knightley, Cameron Diaz, Kate Hudson, Demi Moore, Eva Mendes en Anne Hathaway met elkaar gemeen? Ze worden (of werden) in hun kledingkeuze allemaal bijgestaan door styliste en skinny bitch Rachel Zoe.

Bekend met de uitspraken ‘Loves it’ en ‘That’s Banana’s’ ? Ze zijn de wereld in geholpen door Rachel. Samen met Nicole Richie bracht Rachel Zoe de "Boho Chic Look" de wereld in; oversized sieraden gecombineerd met comfortabele jurkjes en shirts, op een wel heel slank figuurtje. Naast haar Celebrity clientèle werkte Rachel ook samen met verschillende modehuizen, bedrijven in de beauty-industrie, advertentiebureau’s en tijdschriften. Genoeg dus om een reality soap over te creëren.

De serie volgt Rachel Zoe, haar twee medewerkers Taylor Jacobsen en Brad Goreski, maar ook haar man en business partner in crime, Rodger Berman. De serie is lekker over de top, want dat is Rachel Zoe zelf ook. Iedere show zie je hoe Rachel haar tijd verdeeld tussen deadlines, modeshows en de wereldberoemde celebrities.

The Rachel Zoe Project zal vanaf 18 december iedere zondagavond om 20.00u te zien zijn op TLC.

Gaan jullie kijken? Of hebben jullie alles al online gezien?

Door Annemerel