Lifestyle

Girlscene op Bloglovin'

Kennen jullie Bloglovin' al? Vorig jaar schreven we er al over, de leukste feedreader van het moment. Je mist nooit meer een artikel op je favoriete blogs of websites en je spaart een heleboel tijd uit doordat je niet meer ieder uur (of op momenten dat je heel erg je school aan het ontwijken bent, om de vijf minuten) iedere website af hoeft in de hoop op een nieuw artikel.

Maar wisten jullie eigenlijk dat je Girlscene ook via Bloglovin kunt volgen?

Girlscene op Bloglovin Hoe je dat doet?

Nou eerst meld je je even aan...

En dan....

Links bovenin zoek je naar Girlscene, je krijgt dan een aantal verschillende opties. De Girlscene Headlines staat zeer waarschijnlijk bovenaan, als je die volgt zul je alle artikelen op de website van Girlscene volgen. Maar.. je kunt bijvoorbeeld ook een bepaald topic in het forum volgen. Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe berichten die er in dat topic worden geplaatst. Super handig!

Girlscene op Bloglovin

Klik de Girlscene Headlines aan en zie.. de Girlscene Headlines

Girlscene op Bloglovin

Nu moet je natuurlijk nog meer blogs gaan volgen natuurlijk, want als je alleen Girlscene volgt kun je net zo goed naar de website gaan natuurlijk. Je kunt andere blogs zoeken op dezelfde manier als je zojuist bij Girlscene gedaan hebt, maar je kunt ook op popular klikken, daarin kun je per categorie op zoek naar de meest populaire blogs. Zo leer je ook weer eens wat nieuws kennen!

Veel plezier!

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved