Vanavond: Victoria's Secret Show op Net 5!

Lifestyle door Redactie

Al plannen voor vanavond? Schrappen! Althans, als die plannen geen avondje voor de TV inhouden. Vanavond zendt Net5 namelijk de Victoria Secret show registratie uit. Presentatrice for a night? Mrs. Doutzen Kroes herself.

Victoria Secret Show Net5

Doutzen hielp ons twee dagen geleden nog even herinneren. Donderdagavond 22.35u is het eindelijk zover. Vandaag dus!

Victoria's Secret Show Net 5

We zullen niet alleen de show (met onder andere een optreden van Kanye West) zien, we zullen ook door Doutzen backstage worden meegenomen. Kunnen we ein-de-lijk zien wat die modellen eten en wat ze nog meer achter de schermen uitspoken.

Victoria's Secret Show Net5

Naast de backstage beelden zal er ook een interview met Doutzen worden uitgezonden. Doutzen vertelt over het afgelopen jaar, hoe ze na haar zwangerschap weer zo snel haar oude figuur terug heeft gekregen. Hoe het was om haar eerste speelfilm op te nemen, over het moeder zijn, over het missen van haar familie en of ze zich nu ze moeder is nog wel sexy voelt.

Victoria's Secret Show Net 5

Victoria's Secret Show Net5

Wij kunnen niet wachten en zitten vanavond om 22.35u met een bak popcorn klaar voor de TV.. of nou ja, misschien bij nader inzien houden we het toch maar bij een kopje thee en misschien wat rauwkost, haha!

Victoria's Secret Show Net 5Kijken dus, naar de Victoria's Secret show! Vanavond om 22.35u op Net5!Ga jij kijken?

Door Annemerel