De meest gevolgde celebs op Twitter

Lifestyle door Redactie

Twitter; wereldwijd een enorm populair sociaal netwerk. Niet alleen kun je vriendinnen volgen, ook veel Hollywoodsterren doen aan Twitter. Wat doet Rihanna vandaag en heeft Justin Bieber nog iets leuks te vertellen? We kunnen tegenwoordig alles wat de celebs meemaken volgen via dit sociale netwerk!

De één vindt het onzin en de ander kan niet meer zonder. Hoewel jij misschien rond de 200 volgers hebt, hebben sommige celebs er een paar miljoen! Nieuwsgierig welke celebs het meest gevolgd worden? Girlscene onthult de top tien meest gevolgde celebs op Twitter van 2011!  

1. Lady Gaga

twitter

Met maar liefst 17 miljoen followers is Lady Gaga de grote nummer één in deze top tien. Maandelijks gaan meer dan 74.000 zoekopdrachten op internet over deze zangeres. Al een paar jaar scoort Gaga hit na hit en ze lijkt nog lang niet uitgezongen. Maar goed ook! Deze Twitter queen is te volgen @ ladygaga. Op haar account post ze dagelijks mooie teksten, bijzondere foto’s en leuke filmpjes.

2. Justin Bieber

twitter

Justin is dag en nacht te volgen @ justinbieber op Twitter. Dit doen nu al zo’n 15,5 miljoen fans! Het tieneridool laat miljoenen meidenhartjes op hol slaan. En hoe leuk is het om hem dan ook nog eens op Twitter te kunnen volgen?

3. Katy Perry

twitter

Katy Perry begon haar carrière met gospel muziek. Dit was niet zo’n succes, dus probeerde ze het in 2008 totaal anders. Vanaf toen is de zangeres hot! Niet alleen haar muziek doet het goed, op Twitter heeft ze ook nog eens 13 miljoen volgers! Haar tweets zijn erg leuk om te lezen. Volg jij @ KatyPerry al? 

4. Kim Kardashian

twitter

Deze celeb kan dit jaar in deze top tien niet ontbreken. Met meer dan 12 miljoen volgers staat Kim Kardashian op de vierde plaats. De meesten kennen haar van de reality-serie Keeping Up with the Kardashians. Door de tweets van @ KimKardashian word je dagelijks op de hoogte gehouden waar Kim op dat moment mee bezig is.  

5. Britney Spears

twitter

Britney is bezig met haar comeback. Ze heeft een aantal jaren op een negatieve manier in de belangstelling gestaan, maar Brit lijkt er weer helemaal bovenop gekomen te zijn. Haar trouwe fans hebben haar dan ook nooit in de steek gelaten. Op Twitter heeft @ britneyspears door de jaren heen nogal wat volgers gekregen. Het zijn er op dit moment namelijk 12 miljoen!

6. Barack Obama

twitter

Jazeker, ook president Barack Obama hoort thuis in deze top tien! Dagelijks volgen meer dan 11,5 miljoen twitteraars deze busy man. Zal hij naast al zijn belangrijke bezoekjes ook nog zijn twitteraccount bijhouden of zou @ BarackObama daar personeel voor hebben, wat denk jij?

7. Shakira

twitter

Ze heeft al een tijdje geen hit meer uitgebracht, maar op Twitter zijn haar levensverhalen volop te lezen. Bijna 11,5 miljoen twitteraars volgen dagelijks @ Shakira. De Colombiaanse zangeres twittert zowel in het Engels als in haar moedertaal. Zal ze ook op Twitter bekend maken wanneer haar volgende single uitkomt?

8. Rihanna

twitter

Rihanna deelt met bijna 11 miljoen fans haar verhalen en tweetpics. Over een nieuw album dat de zangeres uitbrengt, over haar familie en soms tweet ze ook gekke quotes. RiRi geniet van elk moment en dat laat ze weten onder de twitternaam @ Rihanna.

9. Taylor Swift

twitter

Taylor Swift is ook een fanatieke twitteraar. Door al haar hits heeft ze op Twitter bijna 10 miljoen fans die haar volgen! En dat op 22-jarige leeftijd. Ze twittert niet alleen met haar fans, ook met vriendinnen als Katy Perry. Taylor is op Twitter te volgen onder de naam @ taylorswift13. Dertien is Taylor’s geluksgetal, daarom staat dit cijfer ook in haar twitternaam.

10. Ashton Kutcher

twitter

Hoewel hij Mrs. Moore op een niet zo’n leuke wijze heeft verrast, behoord Ashton @ aplusk toch in de top tien meest gevolgde Twitter celebs van 2011! Dat is op zich niet heel gek, want het is en blijft een hunk. Vinden jullie niet? Ashton twittert af en toe best vreemde opmerkingen, zoals deze hierboven bijvoorbeeld… Een tijdje geleden deelde hij zijn volgers mee dat hij voortaan niet al zijn tweets meer zelf ging posten, want zijn platform is iets té groot geworden. Hij heeft maar liefst 8,8 miljoen volgers!

Volg jij celebs op Twitter? Zo ja, wie?

Bron: madamenoire

Door Evi