The Face

Lifestyle door Redactie

Vanaf eind februari kunnen we iedere maandag op RTL 5 genieten van een nieuw TV programma, The Face. Geen tweede Hollands Next Top Model, want in The Face zijn alle deelnemers al modellen en gaan ze met elkaar de strijd aan om het nieuwe internationale topmodel te worden.

De modellen zijn niet allemaal Doutzen en Lara's in de dop, in The Face gaan ook mannelijke modellen met elkaar de strijd aan, oh la la! Vanaf de allereerste dag gaan de geselecteerde modellen aan de slag in de spannende wereld van fashion en beauty. De opdrachten die ze zullen krijgen zijn niet fictief maar echt. Dit betekent naar échte castings, catwalkshows en fotoshoots.

De missie van de modellen in The Face is om zoveel mogelijk jobs te scoren. Want hoe meer jobs, hoe groter hun portfolio zal worden. Om dit voor elkaar te krijgen gaan de modellen de strijd aan met hun medekandidaten, maar ook met modellen van andere bureau's.

Om het beste uit zichzelf te halen zullen de modellen tijdens het programma intensief worden begeleid door bekende professionals uit de internationale modewereld.

The Face

Vandaag is bekend geworden dat de presentatie in handen ligt van Sylvie van der Vaart, die dus ein-de-lijk terugkomt op de Nederlandse TV. Sylvie over The Face: "Ik was meteen razend enthousiast toen de programamakers mij benaderden voor The Face. Het is geen groot geheim dat ik een enorme passie heb voor fashion en beauty. Dit formaat staat dus zo dicht bij me dat ik het dolgraag wil doen. Extra leuk is dat het ook binnen de RTL-familie is, net als de programma's die ik in Duitsland presenteer."

Naast Sylvie werd eerder al bekend dat ook model Frederique van der Wal en Super Trash eigenaresse Olcay Gulsen aan het programma zullen gaan meewerken.

Ben jij model en zit je te wachten op je grote doorbraak? Opgeven kan nog steeds!

Kunnen jullie ook niet wachten tot de eerste aflevering?

The Face wordt vanaf maandag 27 februari wekelijks tussen 20.30u en 21.30u uitgezonden op RTL 5.

Door Annemerel