Verras hem met Valentijn!

Lifestyle door Redactie

Om je even te laten weten dat ik van je hou…Omdat jij het liefste en leukste vriendje van de wereld bent... Misschien zeg jij het vaak genoeg tegen je lief, maar wat is er leuker dan hem ook nog eens met Valentijn te verrassen!

Maar hoe kun je dit op een leuke manier doen? En, het moet natuurlijk ook weer geen tientallen euro’s kosten! Om jullie valentijnsinspiratie te geven hebben wij...tada! Een 7x He love list.

hart

Hart van chocolade
De liefde van de man gaat door de maag! Zeggen ze… Verras je vriendje deze Valentijn daarom eens met een home made chocoladehart (met een beetje hulp van Koopmans)!

Wat heb je nodig:
- 1 pak Koopmans Chocolade Cake
- 200 gram boter (op kamertemperatuur)
- 4 eieren (op kamertemperatuur)
- 1 zakje Chocoglazuur
- 2 hartvormige bakvormpjes

- Verwarm de oven voor op 150 °C en vet de bakvormen in met boter. Bereid de chocolade cake zoals beschreven staat op de achterkant van de verpakking.
- Verdeel het beslag in twee gelijke delen van ongeveer 350 à 400 gram. Schep deze in beide hartvormen en strijk de bovenkant glad.
- Bak de cakejes 30 minuten in het midden van de oven tot deze gaar en bruin zijn. Laat de cakejes na het bakken nog ongeveer 10 minuten in een geopende oven staan. Laat ze daarna nog even afkoelen op het aanrecht voordat je de chocoladeharten uit de bakvormpjes verwijderd.
- Smelt het chocoladeglazuur. Op de achterkant van de verpakking staat hoe je dit moet doen. Verdeel het glazuur op de cakejes en strijk de chocola uit met een mes.
- Je kunt de harten (als het glazuur nog niet hart geworden is) eventueel nog versieren met lieve suikerhartjes of andere versiersels.
- Jouw vriendje zal met liefde smullen van dit chocoladehart. En, jij natuurlijk ook!

boxer

Boxer love
Wees creatief met kleding. Of nog leuker: wees creatief met zijn boxershort! Scoor een goedkope, witte boxer en schrijf, teken of schilder daar jouw liefdesverklaring aan hem op.  Zorg wel dat je dit met textielstiften of textielverf doet. Anders is jouw creatie na één wasbeurt alweer verdwenen. En daar doe je al die moeite niet voor! Door het dragen van deze liefdesboxer zal jij altijd bij hem in de buurt zijn. 

liefde

Houten kaart
Geen standaard valentijnskaart, maar stuur dit jaar een houten ‘kaart’! Jouw romantische boodschap zal zo voor altijd en eeuwig in het hout gekerfd staan. Je vader of je buurman zal vast ergens een stuk hout hebben liggen, dat geschikt is voor jouw kaart. (Anders is deze voor € 4,95 hier te bestellen). Dit leuke idee doet je misschien een beetje denken aan het ouderwetse ‘ik-hartje-jou’ krassen in een boom! Alleen hoeft hij niet telkens deze boom op te zoeken. Weer of geen weer, binnen of buiten, dit speciale berichtje kan hij altijd lezen!  

hartenpan

(hart)Ontbijt op bed
Voor een ontbijtje op bed mag je hem vast en zeker wakker maken. En al helemaal als dit een romantisch valentijnsontbijt is! Warme broodjes, verse jus en, een lekker eitje. Hoe wilt hij deze het liefst: hard, zacht of gebakken? Houdt hij van een gebakken ei, met deze speciale hartjes koekenpan zal jij zijn hart doen smelten. Hoe lief is dat, een gebakken hartjes ei op brood!? Je zult je misschien afvragen waar deze koekenpannen te koop zijn. Online kun je ze onder meer hier voor € 8,95 bestellen.

massage

Ontspan!
Vind je dat hij wel een ontspannen avondje verdiend heeft? Verwen hem dan met een heerlijke valentijnsmassage! Haal een lekkere olie, versier de kamer met (hart)kaarsjes en zet een rustgevend muziekje op. Heb je nog nooit eerder een massage gegeven? Op het internet zijn genoeg massage tips en tricks te vinden. Jouw vriendje zal jouw het liefste vriendinnetje ter wereld vinden!

liefde

Nog meer chocolade!
Zijn jullie beiden gek op chocolade, maar heb je geen zin of tijd om het chocoladehart te maken? Chocolade fonduen is ook erg lekker én je kunt het zo romantisch maken als je zelf wilt. Misschien ken je wel iemand die een chocolade fondue in huis heeft of anders is deze in winkels als Blokker of Xenos vast wel voor een fijn prijsje te koop. Dip schijfjes banaan, spekjes, lange vingers of andere zoetigheden in de chocolade en jullie zullen een heel gezellig snoepfestijn hebben!

liefde

Favoriete nummertjes
Misschien heb jij je boy wel voor het eerst in een discotheek ontmoet en hebben jullie herinneringen aan een speciaal nummer of zingen jullie in de auto’s altijd luidkeels mee met top 40 hits. Maak een leuk (of romantisch) cd’tje met jullie favoriete nummers! Het kan zijn dat hij nu niet bepaald van dezelfde muziek als jij houdt, maak dan wel een cd met zijn favourites. Het is tenslotte toch een cadeautje voor hem en hij zal het vast superleuk vinden dat je dit voor hem gemaakt hebt.

Heb jij een vriendje en ga jij nog iets speciaals doen met Valentijn?

Door Evi