Lifestyle

De looks van pup Logan

It’s puppy time, euhhh…blogger time! Vier jaar geleden wisten nog maar weinig mensen wat nu precies een blog inhield. Maar tegenwoordig is dit wel even anders. Deze ‘dagboeken’ op het web zijn populairder dan ooit! Leuke outfits, inspirerende quotes, er kan van alles op een blog gepost worden. Door mensen dan…

Nu willen we je even voorstellen aan Logan. Eind vorig jaar is deze fashion addict begonnen met bloggen. Of ja, met wat hulp van zijn baasje Julianna Le is hij begonnen met bloggen!

Logan is namelijk geen mens, maar een Toy Poedel pup! Samen met zijn baasje is Logan eind vorig jaar de blog Logan’s Look gestart. Dagelijks post hij de laatste trends op gebied van puppy mode en puppy lifestyle. Om zijn outfits compleet te maken, combineert de Toy Poedel pup hondenkleertjes met kleertjes en accessoires voor baby’s. Merken als Children's Place, Gap Kids en The Hudson Bay Company zijn Logan’s favoriet. 

logan

Logan woont bij zijn baasje in Toronto. Dus ben je er een keertje in de buurt, kijk dan eens goed rond! Want misschien zie je de fashionable Logan wel een wandelingetje in het park maken! Zal hij al sterallures krijgen door alle aandacht?

Girlscene heeft voor jou een aantal lovely Logan looks op een rijtje gezet:

logan

Dit zwart-wit gestreepte shirtje en de sweater staan je goed Logan!

logan

Hij krijgt het in ieder geval niet koud met deze stoere bodywarmer.

logan

Netjes hoor, dat sjaaltje!

logan

Zit dit spijkerblouseje je niet iets te strak?

logan

Logan gaat vandaag met rugzak de deur uit. Waar zal hij heen gaan?

logan

Aaah, een lieve knipoog van Logan. Wat een charmeur!

logan

Logan gaat op reis en neemt mee...

logan

Zal hij zo bij het kerstdiner zijn aangeschoven?

logan

Logan's rapper look!

logan

Hij lijkt net een knuffelhondje in dit zwarte pakje met stippensjaaltje, vind je niet?

logan

Logan weet wat stijl is! De geruiten sjaal maakt zijn outfit helemaal af.

Krijg je geen genoeg van het kijken naar de blog van deze schattige viervoeter? En ken jij Luna de cat fashion blogger al? Geen hond, maar een kat met een passion for fashion!

Eén ding is zeker, Logan is de cutest blogger die we kennen! Wij zijn door zijn blik en outfits verkocht, jij ook? Of vind je dit iets te ver gaan?

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved