Budget deals voor beauty girls

Lifestyle door Redactie

Attentione budget girls! Vanmorgen stuitte de redactie op veel leuke aanbiedingen, voor de beauty-addicts onder ons. Hoog tijd om deze op een rijtje te zetten!

LivingSocial
Dagelijks wordt er op het gebied van lifestyle, fashion en beauty veel fijne aanbiedingen geplaatst op het nieuwe online platform LivingSocial. Je kunt kiezen voor landelijke aanbiedingen (voor heel Nederland) of voor een stad bij jou in de buurt, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Van dagjes weg en wellness arrangementen tot beautyproducten en mode musthaves… leuk om cadeau te geven aan jezelf maar natuurlijk ook aan vriendinnen óf om samen te ondernemen met zus en moederlief!

We like
Je kunt er zelfs voor zorgen dat je de deal helemaal gratis krijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de deal doorsturen naar vrienden, kennissen en familie. Als drie mensen besluiten de deal te kopen, dan heb jij ‘m gratis in the pocket!

livingsocial

Deals van de dag!
We zeiden het al even, vandaag veel leuks voor beauty liefhebbers! Girlscene zet de vier mooiste deals op een rijtje:

- De deal van Amsterdam is een uitgebreide knip- en stylingbeurt bij Headquarters (19 euro – 53% korting)!
- De deal van Rotterdam is een from head to toe massage van 60 min voor 15 euro (57% korting) en/of een professionele fotoshoot voor 49 euro (80% korting).
- Girls in need of a pedi? In Utrecht kun je voor 11 euro genieten van een voetenbehandeling, dat is 51% korting!
- Off beauty, een mooi cadeau voor Moederdag: de landelijke deal van vandaag is een jaarabonnement op glossy Red. Voor 19 euro ontvang je elke maand het magazine in je brievenbus (68% korting)!

Schrijf je in op LivingSocial en blijf elke dag op de hoogte van de leukste deals. Hij heeft het inmiddels zelfs geschopt tot favoriet onder de kieskeurige Girlscene redacteuren!

Ben jij al bekend met LivingSocial?

Door de redactie