Nieuwe stagiaire Annick

Lifestyle door Redactie

Hi girls,

De komende vijf maanden ben ik de stagiaire van Girlscene. Wauw, ik heb zo’n zin om artikelen voor jullie te schrijven! Ik word ingewerkt door Evi, dus dat is heel fijn en gezellig! Ik zal me even voorstellen zodat jullie een beetje weten wie ik ben.

nieuwe stagiaire annick1

Ik ben Annick, ik ben 19 jaar en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Volgend jaar hoop ik vijf maanden in Engeland te gaan studeren en later wil ik heel graag hoofdredactrice van een magazine of website worden.

Ik hou van schrijven en fotografie, dus jullie begrijpen vast wel hoe enthousiast ik werd van een stage bij Girlscene. Ook ben ik gek op shoppen, maar schoenen kopen vind ik minder leuk. Ik heb maat 35 dus ik pas weinig schoenen, maar als ik dan eenmaal een droompaar heb gevonden spring ik een gat in de lucht!

Nieuwe stagiaire Annick2

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met mijn vriendinnen op het terras te zitten en leuke dingen te doen met mijn vriendje. Soms loop ik hard, maar mijn favoriete sporten beoefen ik in de winter: skiën vind ik heerlijk en snowboarden.. nou ja ik doe al een paar jaar erg mijn best om dat te leren.

Ik ben groot fan van Gossip Girl, Sex and the City & Grey’s Anatomy en sinds kort heb ik New Girl ontdekt (aanrader!).

Ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier zullen lezen, tot snel!

xoxo Annick