De kleine dingen die het leven leuk maken

Lifestyle door Redactie

Het mag dan wel inmiddels februari zijn en de lente mag dan wel net iets dichterbij komen, de zomervakantie lijkt nog mijlen ver weg. School, studies en werk is wat bij de meesten momenteel de klok slaat. Helaas. Maar eh.. ook die dagen kun je omtoveren in een feestje. Wij vertellen je hoe!

Kleine dingen

- Koop een pak festini ijsjes en zet de verwarming op subtropisch. Net zomer!

- Lak je nagels eens in een ander kleurtje, stift je lippen knalroze. Kleuren maken vrolijk!

Kleine dingen

- Stel je eigen playlist samen met al je favoriete nummers. Van dit moment, of van een vakantie, of die je vroeger altijd luisterde. Playlists maken het leven leuker, echt waar!

- Trek 's ochtends je mooiste jurkje aan, waarom zou je je mooie kleding alleen voor speciale gelegenheden bewaren? Die kleding moet juist gedragen worden!

Kleine ding

- Doe je haar eens anders. Draag je het altijd los? Maak een mooie vlecht of knot. Zit het altijd vast, draag het eens los.

- Zet je favoriete nummers op en schudden met die kont. Dansen zorgt voor een instant adrenaline kick!

Kleine dingen

- Maak een moodboard met al je favoriete herinneringen. Zo word je altijd herinnert aan alle dingen die je hebt meegemaakt.

- Als het weer het een klein beetje toe laat, maak dan in je pauze buiten een rondje. Frisse lucht maakt gelukkig en is super goed voor je!

Kleine dingen

- Verwen jezelf met een lekkere cappuccino, een extreem lekker toetje of iets anders waar je gewoon ontzettend veel behoefte aan hebt. Verwen jezelf.

- Een andere manier om jezelf lekker te verwennen? Geef jezelf een beautykuurtje. Hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten. Terwijl je je maskertje op hebt zitten lees je een boek, als je je nagels laat drogen typ je een stuk.

Kleine dingen

- Stel je wekker zo in dat je wordt gewekt met je favoriete nummer. Dag irritante wekker, hello sunshine!

- Nodig je vriendinnen eens uit op een dinsdagavond voor een filmavondje. Wie zei er ooit dat je alleen plezier mag maken in het weekend?

Kleine dingen

- Geef je moeder een spontaan cadeautje, gewoon omdat ze je mama is. Het hoeft niet duur te zijn, maar het idee alleen al dat jij aan haar denkt zal haar erg gelukkig maken (en is het niet fantastisch om andere mensen gelukkig te zien?)

- Lach naar iedereen die je tegenkomt. Lachen is niet alleen hartstikke gezond, de meeste mensen zullen terug lachen naar je en het klinkt misschien gek, maar dat geeft heel veel voldoening.

Heb jij nog tips met kleine dingen die het leven ZO veel leuker maken?

Door Annemerel