Valentijntip: Wegzwijmelen met Ryan Gosling

Lifestyle door Redactie

Op de redactie kunnen we over hem maar niet uitgepraat raken. Zijn acteertalent, zijn schattige dog, maar vooral: zijn goddelijke lichaam! Weet jij al over welke hot guy wij het hebben? Lees snel verder!

Als je nog niet verliefd op hem bent geworden bij het kijken van The Notebook, dan word je dat wel bij zijn blote bast scènes in de film Crazy, Stupid, Love. Ryan Gosling was niet voor niets door People magazine onlangs genomineerd voor Sexiest Man Alive! Vorige maand hebben wij een artikel aan hem gewijd in ons mooie mannenrubriek, dit keer draait alles om zijn goede looks op het witte doek!

ryan

Terwijl jij lekker loopt weg te zwijmelen bij het zien van Ryans six-pack, geniet jouw vriendje van al zijn heldhaftige acties om de bad guys uit te schakelen. Ja meiden, ook zijn vele films waar deze acteur in schittert vriendjes-proof! Like! Wij hebben vijf films op een rijtje gezet waar we weg kunnen zwijmelen met Ryan Gosling. Misschien leuk voor Valentijn? Kijk mee!

Drive

Deze film is voor de stoere meiden onder ons, die wel tegen een beetje bloed kunnen! De titel van de film zegt het al: veel scènes spelen zich af op de weg. Ryan speelt namelijk een stuntrijder in Hollywood die voor een extra zakcentje vluchtwagens in het criminele circuit bestuurt. Als hij de vriend van zijn buurvrouw wilt helpen loopt dit volledig uit de hand...

Crazy, Stupid, Love

Een komische film voor een lekker bankavondje met chips en popcorn. Ryan speelt in Crazy, Stupid, Love een charmeur die weet hoe hij vrouwen moet versieren. Als hij zijn tegenspeler Steve Carell elke avond aan de bar ziet zitten en hem de hele tijd hoort mokken over zijn vrouw die is vreemdgegaan, grijpt Ryan in. Hij leert hem hoe hij alle vrouwen die hij wilt het bed in kan krijgen, en met succes! Maar als later blijkt dat Ryan op de dochter van zijn ‘leerling’ verliefd is geworden, lopen de emoties hoog op.       

Lars and the Real Girl

Heb je zin in nog een grappig verhaal met Ryan? Dan is de film Lars and the Real Girl een aanrader! Ryan speelt Lars, een schuwe jongen die een beetje vreemd is. Op een dag komt hij met zijn nieuwe liefde bij zijn ouders. Maar dit is geen echt persoon, maar een pop! Ryans hulpverlener raadt zijn ouders, vrienden en buren aan net te doen of deze pop een echt meisje is. Dit levert grappige en soms een beetje gekke situaties op. Zou hij uiteindelijk toch de ‘real’ girl van zijn dromen tegenkomen? 

The Notebook

Een film waarbij je het bijna niet droog kunt houden is toch wel The Notebook! Een heerlijke romantische film die zeker in dit Ryan rijtje thuishoort! Tegenspeelster Rachel McAdams en Ryan worden stapelverliefd als ze elkaar ontmoeten tijdens de zomervakantie. Haar ouders vinden Ryan te min voor hun dochter. De twee groeien uit elkaar als Rachel weer terug naar haar woonplaats gaat. Als Ryan besluit zich aan te melden bij het leger lijkt het over tussen de twee. Maar toch blijkt de liefde niet voorbij te zijn.

Blue Valentine

Een heftig liefdesverhaal, maar voor veel (oudere) stelletjes misschien erg herkenbaar. Deze film zullen de jongere lezeressen niet zo snel uit de schappen bij de videotheek halen (met andere woorden: downloaden). Toch heeft hij een plekje verdiend in onze Ryan favourites. Het gaat over een stel die op jongere leeftijd een relatie krijgt, maar de twee gaan steeds meer hun eigen pad en groeien uit elkaar. Flashbacks laten zien hoe happy Ryan en zijn tegenspeelster Michelle Williams met elkaar waren. Of de twee samen oud worden? Dat verklappen we nog niet…

Zwijmel jij net zo weg als wij bij het kijken van films waar Ryan in speelt? 

Door Evi