Oproep: Girlscene heeft jou nodig!

Lifestyle door Redactie

Lieve Girlscene-lezeressen,

Sinds een paar weken zijn wij achter de schermen bezig met een geheel nieuwe, verbeterde website! Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Want Girlscene blijft maar groeien en groeien!

girlscene oproep nieuw design

En jullie stem telt! Sterker nog; we hebben jullie bikkeltje hard nodig! Want als iemand precies weet wat zij graag anders ziet aan Girlscene -we hebben de afgelopen weken al een heel lange lijst gemaakt naar aanleiding van jullie reacties- dan ben jij het wel!

Wat zie jij graag anders? Heb je een idee over de lay-out? Mag het van jou wel minder roze of kan het je niet roze genoeg zijn? Wat vinden jullie van ons lettertype? Zijn er functies die je mist? Word je gek van een bepaalde onhandigheid in de site? En wat wil je nu juist wel heeeeel erg graag? Hoe stel jij je de vernieuwde Girlscene voor? Wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Edit: we vinden jouw mening heel waardevol! Zet op een rijtje jouw mening en ideetjes in de reactie, zo kunnen we deze goed bekijken en met ons meenemen.

Wij weten dat jullie kritisch zijn, én dat is juist goed! Probeer het daarom gezellig te houden. Opbouwende kritiek.. daar kijken wij juist naar uit! :-)

Ook zullen we binnenkort een aantal actieve leden benaderen voor ons speciale team. Met dit team willen we via mail –of op de redactie onder het genot van heel veel kopjes thee en cupcakes!- brainstormen over de vernieuwde Girlscene.

Alvast bedankt meiden!

Liefs,

Girlscene