DIY: Valentijnscadeautjes

Lifestyle door Redactie

Een zelfgemaakt Valentijnscadeautje is vaak niet alleen voor je portemonnee een fijne optie, het is ook super origineel. Vaak vind je vriendje het ook nog leuker om een zelfgemaakt cadeautje te ontvangen dan een standaard cadeautje dat je even snel in de stad hebt gehaald. Wij vonden tien leuke zelfgemaakte Valentijnscadeautjes op internet!

valentijn

Op mrkate.com vonden we deze super leuke handleeskaart. In plaats van serieuze teksten schrijf je bij de verschillende lijnen lieve teksten als 'I will love you forever' en 'I'm yours'

valentijn

Op DEZE website vonden we een leuk hoesje voor een zelfgemaakte mix CD. Eerst dus een leuke CD samenstellen en daarna een mooi hoesje erbij maken.

valentijn

Martha Stewart gaf ons op haar website de tip leuke hartjes aan theezakjes te hangen. Hoe schattig ziet dit eruit? Cute voor de single ladies om met een aantal vriendinnetjes een tea party te organiseren.

valentijn

Maak voor je Valentijn een love scrapbook. Met jullie herinneringen so far en ruimte voor herinneringen die nog komen..

valentijn

Hoe leuk zijn deze viltjes voor onder je drankje, gemaakt van scrablesteentjes?

valentijn

Maak voor jouw Valentijn een mooie zelfgemaakte kaart. Deze kaart is gemaakt door bepaalde stukken uit te knippen (alles wat wit is) en daarachter een wit kartonnetje te plakken. Net als op de basisschool, maar wel leuk!

Valentijn

Voor de Keukenprinses vonden we deze superschattige koekjes. Wil je het recept weten, bekijk het artikel hier!

valentijn

Op de website van Lauren Conrad vonden we dit super leuke idee. Hartjessnoepjes in een mooi potje met een lief kaartje en een schattig strikje.

valentijn

Natuurlijk alleen als jullie ouder dan achttien zijn, deze zelfgemaakte doos met mini likeurtjes met lieve tekstjes op kaartjes in hartjesvorm. Gevonden op Mr. Kate

valentijn

Op Lauren Conrad's site vonden we ook deze schattige zakjes met kusjes. De zakjes zijn gevuld met Hershey's Kisses, een Amerikaans chocolaatje (in Nederland niet goed verkrijgbaar, misschien bij een internationale supermarkt?), de zakjes versier je met stempeltjes of met een goede stift.

Heb jij nog leuke Do It Yourself Valentijnideeen?

Door Annemerel