Je bent niet de enige die...

Lifestyle door Redactie

Soms voel je je 's avonds schuldig of je neemt je bij je verjaardag of bij een nieuw jaar weer van alles voor. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die... 

leven

… tientallen A4’tjes verspilt omdat je niet weet hoe je je naam op het valentijnskaartje naar je crush moet schrijven. Wordt het een hartje op de i, een kusje voor je naam, helemaal geen naam….? 

… net even op je mobieltje/horloge kijkt als die stuntelige jongen van school je aan wil spreken. Wat een toeval...

leven

… het liefst hele dagen naar tekenfilms van vroeger kijkt. The Muppets en Harry Potter zijn niks vergeleken bij Pocahontas, Doornroosje en Sneeuwwitje!    

… hele dagen thee drinkt en het gek vindt dat je zo vaak naar de wc moet…

… elk maand fanatiek geld in je spaarvarkentje stopt voor die droomreis. Maar zodra je geen cent meer te makken hebt, dit er weer in drievoud uithaalt. Dan ga je maar twee, drie of vier jaartjes later…

life

… voor het eerst vandaag met Valentijn al je kookkunsten in de strijd gooit. Jij hebt nog nooit eerder een mixer of beslagkom aangeraakt, laat staan in een kookboek gekeken.

… ‘s maandags al aan het aftellen is naar het weekend…

life

… bij H&M al drie bikini’s heeft ingeslagen. Jij bent er zo in ieder geval op tijd bij. Je weet tenslotte maar nooit wanneer we in ons bikinitopje in de achtertuin kunnen gaan liggen.

… iets te enthousiast gilt en in de lucht springt als je denkt dat je je vriendinnetje in de verte ziet. Eenmaal dichtbij blijkt dat zij dit helemaal niet is. Wat lijkt iedereen in die legergroene parka toch op elkaar…

leven

… voordat de film begint die XXL bak popcorn al op heeft. En eenmaal thuisgekomen je een stuk of tien gepofte maisjes van achter je truitje moet vissen.  

… het prijskaartje van dat nieuwe jurkje afknipt, deze in de kast legt en vervolgens tegen je moeder zegt dat ze van way back zijn, als zij vraagt of je alweer nieuwe kleren hebt gekocht.

… bij de Chinees/Mexicaan/Griek liever alleen het nummertje, in plaats van het hele gerecht zegt als de ober de bestelling op komt nemen.

leven

… het nu pas door heeft dat de Elfstedentocht niet doorgaat. ‘Ken net’ betekent dus ‘kan niet’ en niet ‘kan net’!

… alweer paaseitjes in huis heeft. Of beter gezegd: had. Die drie zakjes zijn al lang en breed foetsie!

life

Klinken deze momentjes jou bekend in de oren?

En heb jij nog van dit soort situaties die je met ons wilt delen?

Bron beeld: weheartit

Door Evi