Lifestyle

Buitenlandse fashion magazines

We love fashion magazines! Onder meer ELLE en Glamour worden maandelijks door ons verslonden en we kunnen niet wachten op het eerste nummer van de Nederlandse Vogue. Als je aan de Nederlandse modebladen nog niet genoeg hebt, kun je altijd overgaan op buitenlandse bladen, al is het alleen voor de mooie beelden. Vijf fijne magazines van buiten ons kikkerlandje op een rij:

Seventeen
Seventeen is een heel erg populair tijdschrift onder Amerikaanse tieners. Het blad gaat over stijl, vriendschappen, school, jongens en liefde. Als je het wil vergelijken met een Nederlands blad kun je dat waarschijnlijk het beste doen met CosmoGirl.

buitenlandse magazines

TeenVogue
TeenVogue is een mode tijdschrift voor jongeren. In Nederland kennen veel meiden het waarschijnlijk, omdat Lauren Conrad en Whitney Port hun stage bij het blad lieten zien in het MTV programma The Hills. In Teen Vogue vind je artikelen over mode, celebs, entertainment en events.

buitenlandse magazines

Nylon
Het Amerikaanse tijdschrift Nylon houdt zich bezig met de laatste straatmode in de zeven fashion forward steden als Londen, Parijs, Berlijn, Tokio, Melbourne, Kopenhagen en New York. Nylon plaatst vaak bijzondere kledingstijlen. Ook wordt er geschreven over popcultuur, muziek en technologie.

buitenlandse magazines

InStyle
Dit maandelijkse vrouwenblad uit de U.S. heeft als onderwerpen mode, beauty, huizen, entertainment en celebs. Het magazine helpt je met je persoonlijke stijl ongeacht de prijsklasse, want InStyle laat je namelijk veel variaties zien op het gebied van fashion in elke prijscategorie. Verder wordt er veel geschreven over celebrities. Leuk weetje: InStyle opende op 1 maart haar eerste eigen winkel in New York. Het is een winkel die een digitale ervaring biedt, met touch-screen ramen die de zes lente looks laten zien en nog veel meer digitale snufjes.

buitenlandse magazines

I-D
I-D is een Brits magazine dat gaat over mode, muziek, kunst en de cultuur. Het magazine staat bekend om zijn fotografie en typografie. I-D schrijft over mensen in de mode, muziek, kunst, clubs, films en andere creatieve velden. I-D heeft vele talenten (celebs, acteurs, artiesten etc.) als eerste in hun blad gezet.

buitenlandse magazines

Lees jij wel eens buitenlandse bladen?

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved