Sleepover bij je boyfriend

Lifestyle door Redactie

Voor het eerst ga je bij je vriend(je) slapen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook een beetje spannend. Misschien heeft hij je nog nooit zonder make-up gezien, of ben je bang dat je de volgende ochtend wakker wordt met een coupe de ravage. We kunnen je vertellen dat jongens naturel ladies meestal super mooi vinden en dat ze vaak het verschil niet zien als je geen make-up draagt. Maar voor jouw eigen zelfvertrouwen, geven we je een paar tips!

sleepover bij je boyfriend

Urenlang voor de spiegel staan is een no-go. Hij hoeft niet te weten dat jij normaal twee uur van te voren opstaat om je op te maken. Neem een klein toilettasje mee met de dingen die je echt nodig hebt en onthoudt daarnaast dat er bij hem thuis heus wel wat dingetjes liggen die jij kan lenen.

sleepover bij je boyfriend

Het is niet verstandig om zware make-up op te doen. Sowieso is het verschil met au naturel dan wel erg groot en daarnaast trekken die lagen mascara alleen maar in zijn kussensloop. Reinig je gezicht voordat je gaat slapen, doe wat deo op en een beetje parfum in je decolleté wil ook wel eens wonderen doen.

sleepover bij je boyfriend

Niet te vergeten:
- schattig slaapjurkje
- poederdoosje met spiegel, om er in no time nóg beter uit te zien dan dat je al deed
eau de toilette monstertje, zodat jullie niet in een parfumwalm hoeven te slapen
- pepermuntjes voor een S.O.S bad morning breath
- vochtige tissues, handig voor alles
- kam of borstel
- deodorant
- schoon ondergoed, even voor de duidelijkheid: geen oma ondergoed
- tandenborstel
- lippenbalsem, zoenen zorgt immers vaak voor droge lippen ;)

Kom niet met een te enthousiast grote beautycase aanzetten, maar neem een subtiele toilettas mee. Ready to go!

sleepover bij je boyfriend

Je boyfriends deodorant gebruiken is misschien geen topplan, maar wat je wel kunt lenen zijn zijn wattenstaafjes, bodylotion of gezichtscrème (mits hij die in huis heeft natuurlijk), douchegel en shampoo.

sleepover bij je boyfriend

De next morning
Het is natuurlijk het fijnste als jij als eerste wakker wordt. Dan kun je snel naar de badkamer sneaken, waar je jezelf alvast van een touch up kunt voorzien: je haren borstelen, een beetje water in je gezicht plenzen en nog even een smintje nemen. Als hij al wakker is wanneer jij ontwaakt, haal dan subtiel de slaap uit je ooghoeken en wrijf met je vingers over je ogen om de eventuele make-up resten weg te halen. Daarna kun je altijd nog even naar de wc gaan voor een totale check-up.

The next big thing: spontaan je tandenborstel vergeten, dus jouw spullen in zijn kamer laten liggen. Hoe romantisch!

sleepover bij je boyfriend

Wat neem jij allemaal mee als je een sleepover hebt?

Door Annick