Lifestyle

Behind the New Girl-scenes

Dat de redactie groot fan is van de serie New Girl is geen geheim. De serie gaat over de hilarische Jess die sinds kort samenwoont met drie jongens. Het zijn vier ontzettende grappige mensen die ervoor zorgen dat de kijkers tranen in hun ogen krijgen van het lachen. Wij hopen jullie (als dat nog nodig is) met dit artikel over te halen om deze serie te gaan kijken! Want… hoe gaat het er aan toe behind the scenes?

Wij vonden een deel van onderstaande foto's op de Facebook pagina van Zooey Deschanel, het meisje dat Jess de hoofdpersoon speelt. En wij vonden die zeker de moeite waard om even met jullie te sharen! Zo zie je een beetje hoe het er aan toegaat op de set. Je ziet onder andere waar de lampen hangen, hoeveel microfoons er worden gebruikt en hoeveel mensen er om de hoofdpersonen heen staan als zij hun acteerkunsten uitoefenen.

behind the new girl scenesZooey wordt omgetoverd tot Jess.

behind the new girl scenesAlle hoofdpersonen van New Girl bij een première party!

behind the new girl scenes
Als je in New Girl speelt, zul je vaak op de set moeten eten. Jake M. Johnson (Nick) eet een opwarmmaaltijd die lijkt op pasta.

behind the new girl scenes
De crew, inclusief Jess' ex-vriendje (links) op de set.

behind the new girl scenesOndertussen worden nog wat aanwijzingen gegeven. Zie je al die lampen?

behind the new girl scenesZooey Deschanel maakt vaak foto's op de set met haar iPhone, hoe leuk! Hierdoor krijgen wij een goed beeld van hoe het er allemaal aan toe gaat daar!

behind the new girl scenesMax Greenfield (Schmidt) eet ook een hapje tijdens zijn werk.

 behind the new girl scenes 

behind the new girl scenes

 behind the new girl scenes  

behind the new girl scenesBovenstaande foto's zijn allemaal gemaakt tijdens het schieten van de serie.  

In onderstaand filmpje kom je achter tien dingen die je niet wist over Zooey Deschanel. Ze noemt haar favoriete eten en vertelt wat ze zou zijn geworden als ze geen actrice was. Verder vertelt ze naar welke plek ze heel graag nog een keertje heen wilt en wat haar favoriete tv-serie is.

Achter de schermen bij de aflevering 'Cece crashes'. In deze aflevering komt de beste vriendin van Jess, model Cece, een paar dagen logeren bij de vrienden.

 

De making of van het openingslied van de serie! Zooey en de mensen achter de camera vertellen hoe het filmpje tot stand is gekomen.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder een promofilmpje van seizoen 1!

 

Wat vind jij van New Girl?

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved