Lifestyle

The start of something new #2

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Rosanne: “Ik was al verliefd op Rik toen ik nog op de basisschool zat. Ik zag hem als een soort god en ik geloofde nooit dat hij mij ook leuk zou vinden. Hij had al heel lang verkering met een ander meisje. Toen dat uitging waren mijn vriendin en ik in de wolken, maar veel hoop had ik niet (lees: geen). Toen werd een vriend van Rik verliefd op mij, dat kwam Rik mij vertellen. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen. Toen gaven mijn vriendinnen en ik een examenfeest en hij was ook uitgenodigd. Een vriendin van me stapte op hem af en zei: ‘Wanneer ga je Rosanne nou eens zoenen joh? Dat meisje is zo ontzettend verliefd op je!’ Pas toen had hij door dat ik hem leuk vond. Hij heeft me mee uitgevraagd en zo is het begonnen. Mijn droom kwam uit!” 

the start of something new

Robin: “Ik kwam samen met een vriendin een salsa club binnen en ik zag meteen een hele leuke jongen staan. We hingen onze jassen op en liepen naar de bar om drinken te bestellen en die jongen stond naast me. Hij zei: 'Straks ga ik met jou dansen!' Ik zei: 'Euhm..?' Hij zei: 'Bachata of merenque?' Ik zei: 'Ik spreek gewoon Nederlands hoor' Hij zei: 'Nee, dat is een dans.' En we hebben de hele avond de bachata EN merenque gedanst!” 

the start of something new

Esmee: “We ontmoetten elkaar op een klein feestje van een vriend waar we allemaal ook bleven slapen, het was echt liefde op het eerste gezicht. We hebben tot half 4 's nachts bij het kampvuur gezeten. Ik zal nooit meer vergeten dat hij me voor het slapen gaan een kusje op mijn voorhoofd gaf en zei dat hij niet kon wachten tot het weer ochtend was en hij me weer kon zien. Twee dagen later was het officieel, en we inmiddels alweer een acht maanden samen!” 

the start of something new

Sigrid: “Op dancetour in Breda zagen we elkaar voor eerst. We hadden lang oogcontact, maar dat was het. We hebben geen één woord uitgewisseld en we kenden niemand van elkaars vrienden, of iets anders. Na twee weken kreeg ik een vriendenverzoek op Hyves. Ik wist niet wie het was en keek nog eens goed. Toen ik een foto zag herkende ik hem. Na veel krabbels, sms'jes en de date, bleek dat hij mij weken aan het zoeken was. Hij had tegen zijn vrienden gezegd ‘ik moet en zal dat meisje vinden!’, maar omdat hij niets van mij wist was dit nog lastig. Een vriend van hem had mij gevonden. Hij was aan het kijken op een Hyves van een meisje dat hij leuk vond en toevallig kende ik haar en zag hij foto's van mij. Deze pagina heeft hij doorgestuurd en sindsdien zijn we samen." 

the start of something new

Lisa-Marie: “Op een hele saaie schooldag hoorde ik opeens geroezemoes achter mij in de klas. Het kwam van mijn crush en ik had duidelijk mijn naam opgevangen. Vervolgens kreeg ik zo'n wetenschappelijk rekenmachine toegeschoven. Ik wist eerst niet wat ik ermee moest doen, maar toen ik beter keek zag ik dat er een boodschap opstond. Mijn crush had zijn nummer getypt, met de boodschap om hem te bellen. Dat heb ik niet gedaan, maar ik sms’te hem wel. Hij is nu al vier maanden mijn vriendje!”  

Heb jij een lover? Of ben je happily single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick

Bron beeld: weheartit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved