Lifestyle

Vriendschap met een jongen. Kan het?

173

Vrienden zijn met een jongen. Kan dat? Daar verschillen de meningen aardig over. Hier op de redactie hebben wij allemaal goede vriendschappen met jongens. Maar er zijn meiden die denken dat het niet werkt. Wanneer werkt het wel en wanneer werkt het niet? Lees het hier!

vriendschap

Het vooroordeel over vriendschappen tussen jongens en meisjes is dat één van de twee altijd meer zou voelen. Ook hoor je vaak dat er 'een bepaalde spanning' zal hangen tussen de twee. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zo zou je vriend ook gewoon op jongens kunnen vallen of jij op meisjes. Maar daar wordt minder heftig op gereageerd. Een vriendschap tussen twee hetero's wordt veel vaker bediscussieerd.

Waar moet je rekening houden bij een vriendschap met een jongen?

- Emotionele buien begrijpt hij niet, daarvoor kun je beter bij je vriendinnen terecht.

- Jongens maken graag grove grapjes, ook over andere meisjes...

- Hij zegt niet zo vaak als je vriendinnen hoe blij hij met jou is als vriendin. Bij jongens moet je dat uit zijn gedrag halen en niet uit zijn woorden.

- Pas op dat je geen verkeerde signalen afgeeft. Natuurlijk kun je je vriend dikke knuffels geven of gewoon een kus op zijn mond, maar hij moet niet denken dat je verliefd op hem bent. Als hij dat denkt, zou hij zich plotseling anders kunnen gaan gedragen.

vriendschap

- Op een gegeven moment zal hij zich ook gaan gedragen alsof je one of the guys bent. Bereid je voor op lichaamsgassen!

- Vergeet niet dat mannen toch van een andere planeet komen, hij zal jou niet altijd begrijpen en andersom ook niet. Communicatie werkt bij jongens en meiden gewoon allebei anders.

- Heeft hij te veel gedronken? Dan kan hij aanhankelijk worden...

- Over seks praten kan natuurlijk, maar houd details over de bedprestaties van je vriend een beetje buiten beschouwing. Jij wil je toch ook niet kunnen voorstellen hoe je beste vriend het met zijn vriendin doet? Jullie hebben nou eenmaal een beetje een broer-zus relatie...

- Van je omgeving krijg je reacties als: 'Waarom zijn jullie geen stel? Jullie zouden zo leuk bij elkaar zijn!' of 'Is hij echt niet verliefd op je?'. Negeer dat en lach er om, jullie weten hoe het zit en daar gaat het om!

vriendschap

Heb je vrede met alle bovenstaande punten? Mooi! Want een vriendschap met een jongen is super leuk én handig. Als jij bijvoorbeeld verliefd bent, kan hij je mooi helpen als je ergens over twijfelt. Hij weet tenslotte als geen ander hoe mannen werken. Ook hebben mannen vaak heel erg droge en scherpe opmerkingen, zo kun je samen lekker in een deuk liggen! En twijfel jij of je jurkje je wel staat? Een jongen zal het je altijd eerlijk zeggen.

Vraag jezelf wel even af voor je vrienden wordt of je echt niets voor hem voelt. Voor je het weet sta je in MTV's Friendzone...

Geloof jij in jongens/meisjesvriendschappen? En heb jij zelf zo'n vriendschap?

Door Esmée

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

173 reacties

 • 6 maanden geleden شاهین مرکی

  Je me fais un fils, plein d'émotion et de donner un sentiment chaleureux à une fille douce, si quelqu'un veut me donner un cadeau. Instagram moi! Oo.rezamaleki.oo Si quelqu'un veut faire un cadeau, discutez-vous.

 • 6 maanden geleden شاهین مرکی

  Ik maak mezelf een zoon, die vol met emotie en geef het een warm gevoel aan een lief meisje, als iemand me een cadeau wil geven. Instagram me! Oo.rezamaleki.oo Als iemand een cadeau wilt krijgen, praat met elkaar.

 • 6 maanden geleden شاهین مرکی

  Un monde d'amour pour une fille ......

 • 6 maanden geleden شاهین مرکی

  oo.rezamaleki.oo add instagram Een wereld van liefde voor een meisje die

 • 6 maanden geleden شاهین مرکی

  Ik heb een vriendje om van me te houden?

 • 1 jaar geleden robyntjewasverzachter

  1 van mijn beste vrienden is ook een jongen! hij behandelt mij dan wel als zijn "kleine meid" maar ook als 1 van zen matties! het is altijd mega gezellig met de"jongenssquad"(ja ik zit als enige meisje in die squad) zelfs in walibi toen ik was achtergelaten door mijn "vriendinnen" hebben hun mij opgenomen in hun groepje en ben ik verder de hele dag met hun geweest! het was echt mega leuk! ik ga nu helaas naar een andere middelbare school... hij vond het helemaal niet leuk, maar vond het wel mega goed van mij en zou trots op me zijn! door hem heb ik dus toch de beslissing gemaakt om naar een andere school te gaan. hij zei zelf ook nog van als er iets is kom ik je redden! en ik kom na schooltijd wel is bij je lang! en dat klonk zo lief ! dikke liefde voor mijn guybestfriend!♥

 • 2 jaar geleden Jeanine

  1 van mijn beste vrienden is een jongen. Aan hem kan ik alles kwijt zonder dat hij moeilijk doet. Hij oordeelt niet voordat hij het hele verhaal kent. Ik kan mezelf bij hem zijn. Bij sommige vriendinnen kan dat gewoon niet omdat ze oordelen over me hebben.

  Ik ben blij met een jongen als beste vriend. Gewoon vrienden verder niets.

 • 3 jaar geleden joorxx

  Mijn beste vriend begrijp juist mijn problemen en mijn emotionele buien, hij zal me altijd helpen, hij is een paar jaar ouder dan mij en daarom voelt het als een soort hechte broer zus relatie & het is echt fijn om zo'n vriend te hebben

 • 4 jaar geleden J

  Ik heb zelf een jongen en het is mijn beste vriend, hij heeft zelf ook een relatie. Zij heeft soms haar twijfels maar er is niks aan de hand tussen ons en al deze punten kloppen en jammer genoeg ook over de lichaamsgeuren haha!

 • 4 jaar geleden gitte_x3

  ik heb mijn beste vriend a bijna heel mijn leve! ma soms vind ik wel irri als ze zegge dat we goed bij elkaar passe of da ze zegge da ik op hem verliefd ben terwijl dat echt helemaal nie is !! ma het is handig en heel leuk !

 • 4 jaar geleden Jessica

  Ja, je kan bevriend zijn met een jongen. Ik heb een jongen als vriend en dat gaat prima! Ik heb wel meer voor hem gevoeld, maar dat is inmiddels voorbij

 • 4 jaar geleden chanelxo

  Met een jongen bevriend zijn kan heel goed. Ik heb zelf ook een beste vriend en we kennen elkaar al ons hele leven, we lagen samen in de box. Omdat we elkaar al zo lang kennen, kennen we elkaar dus ook door en door. We vertellen elkaar altijd alles, we weten elkaar altijd wel raad te geven. Ondanks we zoveel met elkaar omgaan en elkaar al zo lang kennen, hebben we nog nooit ruzie gehad. We krijgen wel vaak reacties van mensen over dat we elkaar leuk vinden enzo, maar we weten zelf allebei dat we alleen hele goede vrienden zijn en niet meer. Hij voelt als een broer voor me en hij zal er ook altijd voor me zijn. Jongens vrienden zijn dus alleen maar leuk en handig

 • 5 jaar geleden Treacherous

  De eerste keer dat ik hem zag leek het of ik hem al m'n hele leven kende. Hij heeft mij echt gelukkiger gemaakt, maar nu heb ik gevoelens voor hem gekregen :$

 • 5 jaar geleden SeherxLoveyou

  Het kan, ik vind ook altijd jongens aardiger dan meisjes nu heb ik een vriend.. hij is zoo Lieeff ook maar nu twijfel ik ben ik niet verliefd?

 • 5 jaar geleden danixx

  ik heb ook gewoon veel jongensvrienden. Ik kan gewoon soms meer lol hebben dan bij meisjes, en beter mezelf zijn.

  Als ik een jongen leuk vind is dat alweer anders, dan kan ik helemaal niet goed praten omdat ik verlegen ben.

 • 5 jaar geleden Andrea

  jongensvrienden: less drama. love it. (:

 • 5 jaar geleden maritester

  mn beste vriend is een jongen.. kan alles met m delen

 • 5 jaar geleden emmely

  ik heb gewoon een goede vriend als jongen! works just fine

 • 5 jaar geleden Ir1ss

  mijn beste vriend is een jongen!

 • 5 jaar geleden Nienke

  tuurlijk kan het gewoon, ik ben inmiddels al 3 jaar bevriend met een jongen die zelf gewoon een vriendin heeft! gaat helemaal goed (:

 • 5 jaar geleden Leonie

  eigk kan je gwn veel beter bevriend zijn met jongens dan meiden.... zij zullen altijd eerlijk zijn en roddelen niet zoals meiden. natuurlijk zou ik ook wel bevriend blijven met wat meiden maar de meeste vriende van mij zijn toch jongens k denk 65-70% zijn toch jongens. echt super gezellig altijd.

 • 5 jaar geleden marliene

  omgod ik heb een mega best matie haha mark en hij zegt altijd ik hou van jou en hij weet mij altijd te trosten hij is awesome! en ik hou ook van hem en hij weet dat dit gwn vriendschap is want hij help mij ook bij mijn vriend en zo hij is awesome weet niet wat ik zonder hem moet!!!

  :wink2:

 • 5 jaar geleden GUCCIxMAKEUP

  Ik heb een beste vriend, maar we vinden elkaar soort van leuk.. Maar ik wil wel verlieft op hem zijn allleen ik heb die kriebels gewoon niet in me maag :s Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik hem leuker ga vinden?

 • 5 jaar geleden xIriishh

  @LiveTheHighLife

  Ja precies! Dat vind ik dus ook haha

 • 5 jaar geleden Chanien

  Heeft hij te veel gedronken? Dan kan hij aanhankelijk worden...

  OF zij............

 • 5 jaar geleden 1kiss2you

  aah, superleuk artikel !

 • 5 jaar geleden Beads & Basics

  Tuurlijk kan dat wel!

  Sterker nog ik heb bijna altijd alleen maar vrienden gehad.. Mn zusje is al mn beste vriendin!

  mn ene beste vriend is wel homo en de andere bi dus ik hoef niet helemaal de girl talk te missen maar ik vind dat ik met hun gewoon veel beter kan ouwehoeren

  Bovendien heb ik een nogal harde humor wat voor sommige meiden wel eens beledigend kan zijn..

  Ik hou heus van shoppen, mooie jurkjes en hoge hakken maar meiden die roddelen en de hele dag met een spiegeltje en lipgloss in de weer zijn vind ik al snel overdreven.. Jongens zijn gewoon meer relaxt!

  Meer weten? MyStyleBlog

 • 5 jaar geleden alidadewilde

  Ik hou van de humor van jongens, maar even kletsen met m'n vriendinnen is nooit verkeerd!

 • 5 jaar geleden blondmeisje

  mijn beste vriend is mijn vriendje.

 • 5 jaar geleden Yf

  Kan heel goed, heb 3 supergoede vrienden en met 1 is het meer geworden. Kan makkelijk.

 • 5 jaar geleden myswagg

  Jongens zyn beter als vrienden vind ik, eerlijk gezegd, maar natuurlijk moet je ook altyd meiden vriendinnen hbn, x

 • 5 jaar geleden Hilde

  Ik vind dat juist vet gezellig! Soms even een avondje stappen met alleen jongens, heerlijk! Even geen gedoe van vriendinnen over jongens, het feit dat je teveel drinkt of je ze alleen laat staan!

 • 5 jaar geleden lieke

  Tuurlijk kan je vrienden zijn met een jongen, ik ga zel ook vaak om met een hele groep jongens maar het bevalt me echt goed!

 • 5 jaar geleden Laura

  Ja tuurlijk kan het. Heb zelf ook een hele goede vriendschap met een jongen. En we zijn inderdaad af en toe net broer en zus als je kijkt naar ons gedrag. Maar het is gewoon net zo gezellig als met vriendinnen.

 • 5 jaar geleden STITCHES

  Het kan wel. Ik heb wel gevoelens gehad voor mijn beste vriend een hele tijd geleden maar dat is over en zal ook niet meer voorkomen.. Maar mijn beste vriend zegt het vaakst van íedereen hoeveel hij om me geeft, dus dat hij dat niet in woorden uit zal drukken is een vooroordeel.

 • 5 jaar geleden sanneannelijn

  stond vandaag op nu.nl dat er een onderzoek is geweest en het kan officieel niet

  maar iedereen natuurlijk zijn eigen ervaring, ik denk dat het kan

 • 5 jaar geleden Hipsterduck

  Ik vind sommige punten in dit artikel echt nergens op slaan...

  Lichaamsgassen? Come on... ze houden heus wel rekening als er meiden bij zijn hoor.

  En niemand heeft zovaak gezegd tegen mij dat hij blij is met mij als zijn vriendin als mijn beste vriend...

  Ligt echt aan de persoon hoor.

  Maar ik heb al 7 jaar een beste vriend, dus ja het kan zeker.

 • 5 jaar geleden Bobby

  ja, het kan.

 • 5 jaar geleden NathaliaxBby

  ofcourse kan dit soms kun je het beter kwijt bij een jongen dan bij meisjes ;p heb het zelf ook gehad, mijn vader zei altijd over mij en mn beste vriend dat we someday somehow voor elkaar gingen vallen, yeahh that happend, still super happy met hem

 • 5 jaar geleden Nadine

  kan zeker wel!

 • 5 jaar geleden Miamore

  tuurlijk wel

 • 5 jaar geleden justagirlwholovetoparty<3

  jaa, hoor! tuurlijk bestaat er vriendschap tussen jongens en meisjes. ik heb zelf ook zoveel jongens als vrienden. gewoon voor gezellige en grappige en ook voor wat serieuze gesprekken!

 • 5 jaar geleden Febe

  Tuurlijk geloof ik in vriendschap met jongens, ik heb zoveel super goeie mannelijke vrienden waar ik niet verliefd op ben.

 • 5 jaar geleden Ashley

  Mijn ex zij altijd : een jonge wil atijd meer waarom denk je dat wij nu meer zijn dan vrienden. hij verbood het mij ook om met jongens om te gaan wat ik dus absoluut niet kon en kan hebben. Als jij zelf weet dat je niet verliefd bent en je beste vriend zegt dat hij ook net verliefd op je is dan is er toch niks om over te zeuren? Anders zou hij blijkbaar tegen je liegen... Maar tuurlijk geloof ik dat jongens anders tegen meisjes aankijken. Dat zijn nou eenmaal jongens! Wij meisje kijken toch ook af en toe jongens na op straat etc

 • 5 jaar geleden Anne

  Ik heb gewoon een goeie vriend, maar we zijn niet verliefd op elkaar. Allebei op iemand anders

 • 5 jaar geleden Chloeetje100

  Ik heb zelf veel vrienden met wie ik ontzettend veel lol kan hebben! ik vind het vooral fijn dat jongens zich niet zo druk maken om alles!

 • 5 jaar geleden Ilse

  Ik had een hele goede vriend en we knuffelden nooit enzo maar toch werd hij verliefd op mij... beetje jjammer want toen hij het had verteld werd het heel erg ongemakkelijk. Nu gaat het steeds weer wat beter

 • 5 jaar geleden Kiirzt

  Ik heb veel mannelijke vrienden, ik heb namelijk een mannenberoep en zit ook met heel veel jongens in de klas. Op me werk ben ik het enigste meisje.

  Ik vind het heerlijk om met jongens om te gaan, ze zeuren niet over hoe dik ze zijn en dat hun make-up niet goed zit enz, heerlijk!

 • 5 jaar geleden Candy

  Het schijnt dat meisjes wel bevriend kunnen zijn met een jongen maar jongens niet met meisjes, die worden verliefd/willen meer. En uit eigen ervaring en ervaring van anderen denk ik dat dat grotendeels ook wel klopt. Ik ben altijd vrij veel met jongens omgegaan en altijd gebeurde er iets waardoor het awkward werd.. De enige jongen die echt al jaren een goede vriend is die is homo.

 • 5 jaar geleden Momo

  ik heb niet echt échte jongensvrienden, meer een beetje oppervlakkig. maar het lijkt me wel echt superleuk (:

 • 5 jaar geleden Dobby

  Ik heb twee homovrienden! ook makkelijk maar ik geloof ook in hetero jongens-meisjes vriendschappen en ik heb ook hetero jongens vrienden

 • 5 jaar geleden Melissa

  Haha, ik moet zeggen, het klopt wel.

  Ik heb drie heeeele goede vrienden en we hebben het supergezellig met z'n allen en dat wil ik graag nog wel even zo houden!

 • 5 jaar geleden Saaarxx

  Ik haak al af bij de titel. DUH natuurlijk kan je vrienden zijn met een jongen! wat een onzin. Ik heb wel 5 vrieden die jongens zijn .

 • 5 jaar geleden Cansu

  het blijven jongens dus hou dan ook er is ooit wel wat gebeurd dat niet vriendschappelijk is maar meer

 • 5 jaar geleden saphira

  ja ik geloog er wel in

  heb zelf al 2 jaar zo`n vriend

  maar laatste tijd loopt het wel meer op in spanning terwijl ik juist zijn vriend leuk vind...

 • 5 jaar geleden WestlifeLover

  Ja, ik geloof in vriendschap met een jongen. ik heb sindskort ook 2 jongensvrienden. maar het brengt zeker weten moeilijkheden mee, zo is mijn vriendin verliefd geworden op 1 van die jongens. en hij waarschijnlijk ook op haar, maar mijn andere vriendinnen en ik zijn heel erg bang dat dat onze vriendchap in gevaar gaat brengen. en we willen ze allebei niet kwijt!

 • 5 jaar geleden Noa

  ja ik geloof zeker in een jongensvriendschap, ik heb er zelf ook een en we zijn nu al een jaar heel close en maken veel lol. al die punten daar boven kloppen ook. ik ben heel vaak 'one of the guys' en vind dat heel vaak super grappig en leuk. al zijn vrienden mogen mij dan ook wel ik logeer soms ook bij hem, en dan vraagt iedereen ook of we gaan neuken. en dan lach ik ook kei hard en zeg scheinheilig: jaaaaaaaaa. eigenlijk is onze vriendschap perfect, ik hou ontzettend veel van hem, help hem met de meisjes :P en kan hard op hem lachen. een top jongensvriendschap dus!

 • 5 jaar geleden Niemand

  Geprobeerd en 9 van de 10 keer mislukt, omdat de jongen er meer achter zoekt. 1 Keer gelukt, maar zelfs toen probeerde hij het af en toe nog. Mannen snappen dat denk ik niet helemaal.

 • 5 jaar geleden Valéry

  Super leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Kirsten

  leuk artikel !

 • 5 jaar geleden thatpenguinguy

  Ik denk dat het wel kan! Ik heb ook wat jongens vrienden in mijn vriendengroep zitten. Vind het altijd wel gezellig met ze! Leuk artikel trouwens

 • 5 jaar geleden naomi

  tuurlijk kan dat, ik vind dat je altijd goed kan praten met jongens =)

 • 5 jaar geleden Justine

  @Movingup ik heb precies hetzelfde gehad! Weliswaar meer jongens, maar ik en een vriendin waren de twee meisjes uit de groep. Naarmate ik minder met haar omging werd ik het enige meisje. Mijn beste vriend is nu ook mijn vriendje, al bijna 2 jaar. De rest van de jongens zie ik ook nog vaak en zijn nog steeds vrienden! Dus het kan goed!

 • 5 jaar geleden gwendoly

  ik heb een gewoone vriend, hij is echt super lief en hij weet meer van me dan mijn beste vriendin

 • 5 jaar geleden MayaCupcake

  @SaveEarth, ben het helemaal met je eens haha

  Een jongen kan het trouwens volgens mij niet zoveel interesseren wat je aanhebt, hij zal zich waarschijnlijk vervelen als je hem dat vraagt, behalve als hij gay is, zo'n geval heb ik dus (niet gemeen bedoeld)

 • 5 jaar geleden realitea

  ik heb best veel goede jongensvrienden. maar inderdaad, mijn beste vriend heeft toegegeven dat hij verliefd op me is, ja.

 • 5 jaar geleden Roos

  Ik weet het niet zo goed. Ik zou wel gewoon bevriend kunnen zijn met een jongen maar ik zou er ook verliefd op kunnen worden. Je ziet dat ook gewoon echt heel vaak dat een jongen en meisje eerst beste vrienden zijn en dan verliefd worden.

 • 5 jaar geleden Cactus

  \-

 • 5 jaar geleden Sasja

  Een van mijn beste vrienden is een jongen, en ik heb daar absoluut geen problemen mee. We kunnen heel makkelijk praten over alles, en hij begrijpt me vaak beter dan andere vriendinnen. We hebben dezelfde humor, we kunnen lachen met elkaar maar ook hele serieuze gesprekken hebben. Veel mensen zeggen ook dat wij heel leuk zouden staan samen als stel, maar daar ben ik het niet mee eens, hij is een gewoon super lieve vriend, en bovendien mijn type niet. En ik zou onze vriendschap daar niet voor op willen geven.

 • 5 jaar geleden Raisa

  Ofcourse, een van mn goeie vrienden is een jongen :')

 • 5 jaar geleden Tessa

  Eigenlijk heb ik maar 1 vriendin en de rest alleen maar vrienden. Gaat prima (:

 • 5 jaar geleden Abby

  voor mij zou het meer; vriendschap met meisjes, kan het? zijn. Aangezien ik zelf een halve jongen ben en alleen jongens vrienden heb.

 • 5 jaar geleden Lieke

  natuurlijk kun je vrienden zijn met een jongen! Zij bekijken dingen weer vanuit een andere kant en dat is ook wel eens leuk (en slim) haha

 • 5 jaar geleden xMaudMaaskant

  Mijn beste vriend is een jongen

 • 5 jaar geleden Spreeeuw

  Ik vind het zielig dat er mensen zijn die direct het verkeerde denken als je beste vriend een jongen is. Het is toch niet als je met een jongen bevriend bent dat er altijd iets achter moet zitten?

 • 5 jaar geleden SaveEarth

  Zielig voor al die (hetero) beste vrienden , allemaal in de friendzone . :ph34r:

 • 5 jaar geleden Jamie

  tuurlijk kan je vrienden zijn met een jongen!

  ik heb 1 beste vriendin aan wie ik alles vertel en 2 jongens aan wie ik ook alles kan vertellen, en dat wil ik zeker niet kwijt

  maar ik ben ook niet bang dat ik het kwijt zal raken.

 • 5 jaar geleden kanzi

  dood normaal vind ik dat.

 • 5 jaar geleden Dominique

  het kan!

  ik ben heel lang beste vrienden geweest met een jongen, alleen groeide we uit elkaar omdat ik ook meisjes vriendinnen kreeg en hij jaloers werd omdat ik wat minder tijd met hem doorbracht (tsss jongens kunnen ook net meiden zijn hoor haha)

 • 5 jaar geleden LegallyBlonde

  Slechte ervaringen mee..

 • 5 jaar geleden Maud

  leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Emmaatjeee

  zelf praat ik gemakkelijker met jongens als ik een probleem ofs heb en zij komen ook naar mij uit hun eigen dusj, vind het niet erg

  Maar ik geloof wel dat er opeens gevoelens kunnen komen; heb dit zelf gehad ;s

 • 5 jaar geleden Emmaatjeee

  ik geloof dat dit kan want heb zelf enkele jongens als vriend ;D

  en met hun kom ik echt goed overeen ;d

 • 5 jaar geleden DmnqDavinci

  Ik kan hier niet over meepraten, heb wel jongesvrienden gehad, maar meestal bleek er dan toch meer te zijn dan vriendschap.

  Ik heb wel een beste (jongens)vriend, maar dat is ook mijn (liefdes)vriend

 • 5 jaar geleden Jorien

  ik ben zelf al 4 jaar bevriend met een jongen, we vertellen elkaar alles en we hebben nog nooit ruzie gehad! ik ben zo onwijs blij met hem als vriend

  en persoonlijk denk ik dat het ook door vroeger komt, jongens en meisjes nog gescheiden op scholen enzo, en dat dat nu langzaam veranderd. alleen sommige mensen kunnen dat niet accepteren of vinden het vreemd..

 • 5 jaar geleden piecake5

  Ben ik nou de enige die sommige punten echt nergens op vind slaan? Het artikel begint al over vooroordelen, maar dan gaan ze zelf leuk verder door in sommige punten jongens net als vieze gore menswezens neer te zetten. Ik heb ook wel een paar goede jongensvrienden, maar die laten echt niet zomaar scheten of kraken andere meiden af gewoon om grof te doen.

 • 5 jaar geleden jm

  Ik heb zelf zn vriendschap. Ik heb een beste vriend en ik vertel hem ook echt alles.

 • 5 jaar geleden Julia

  Ik wil ook wel een zo'n jongens vriend...

  maarja, ik heb super veel vriendinnen. en dat is ook super leuk!

 • 5 jaar geleden Peggy250694

  Vrienden zijn met een jongen is zo lastig, op een of andere manier eindigt t bij mij er altijd in dat hij me leuk gaat vinden..

 • 5 jaar geleden www.lipstickshine.nl

  ik heb minstens net zo veel jongens als vrienden als meisjes. en we hebben het altijd heel gezellig met ze alle! ik heb trouwens ook een vaste relatie en het zijn ook de vrienden van mijn mannetje! die het geen probleem vind dat ik het goed met jongens kan vinden.

 • 5 jaar geleden Inge

  Mijn beste vriend is nu mijn vriendje geworden. Al die jaren was er toch al een spanning. En ben nu super blij met hem. Maar vrienden met een jongen kan heel goed, ze hebben andere gedachtes dan meisjes en dat maakt de vriendschap zo bijzonder.

 • 5 jaar geleden gagaslilunicorn

  Mijn best friend is een jongen.

  Met hem doe ik alles en ik kan ook gewoon alles aan hem kwijt. Hij is bi, maar hij heeft wel een vriendin.

  Vorig jaar had hij tegen me gezegd dat ie verliefd op me was, maar ik wou niet, want dat zou onze vriendschap misschien kapot maken. Nu ben ik blij met die keuze want we zijn gewoon best friends foreverrrr!

  Hij betekent echt veel voor me en ik ga amper om met de meiden uit m'n klas haha :$ En al die tips die hierboven staan vind ik onzin. Jesse begrijpt me echt wel en bij hem kan ik zeuren over alles. Hij begrijpt me echt

 • 5 jaar geleden Susanne

  Ik vind het wel kunnen. Zelf ben ik niet echt bevriend met een jongen, maar ik ken wel wat aardige jongens.

 • 5 jaar geleden Jolie

  ik vind dat het gewoon kan hoor.. ik heb zelf ook 2 beste jongensvrienden en ik kan geweldig goed met ze praten, maar ook lekker ouwehoeren c:

 • 5 jaar geleden Eloïse

  Ik ben wel best goed bevriend met een jongen Robin maar misschien is dat idd wat anders want hij is wel homo. Maar dat vind ik juist super leuk hij houd van shoppen enzo echt wel leuk!

 • 5 jaar geleden WILDFIRE

  -

 • 5 jaar geleden ilweirdpeople

  Ik heb er een paar, soms veel beter dan meiden! Ook op shopgebied!!

 • 5 jaar geleden HetHart

  Ik ben bevriend met een jongen. Hij is wel homo, haha. Dat maakt het al een stuk makkelijker!

 • 5 jaar geleden THEFEAR

  @Cakey

  Nee hoor, niet allemaal. Mijn beste vriend en ik weten van elkaar dat we totaal niet op elkaar vallen en er is dus echt 0 spanning tussen ons.

 • 5 jaar geleden Layra

  Ik vind dat het gewoon kan hoor.

  Zelf ben ik ook goed bevriend met een aantal jongens.