Celebrity Body Peace

Lifestyle door Redactie

Je zou het misschien niet denken, maar ook celebrities hebben hun onzekerheden gekend. Whitney Port was altijd langer dan iedereen, Hilary Duff wilde langer zijn, Shenae Grimes wilde grotere borsten, Katy Perry en Kim Kardashian wilde juist kleinere borsten. In de volgende video's vertellen celebrities over hun onzekerheden en hoe ze zich er overheen hebben gezet.

Whitney Port was vroeger erg onzeker over haar lengte. Ze was op jonge leeftijd al erg lang en stak altijd boven jongens uit. Ze durfde nooit hakken te dragen. Maar sinds een paar jaar profiteert ze juist van haar lengte!

Ashley Tisdale had vroeger weinig buikspieren en daar voelde ze zich erg onzeker over. Op het moment dat ze last van haar rug kreeg is ze gaan sporten en nu heeft ze wel een gespierde buik.

Selena Gomez heeft altijd problemen gehad met haar oren. Ze gebruikte altijd haar haren om haar oren te verbergen. Tegenwoordig heeft ze er meer vrede mee en laat ze ze wel eens zien. Als ze vroeger op stond en in de spiegel keek, dacht ze altijd aan alles wat ze nog zou kunnen verbeteren. Een vriendin leerde haar: "Zeg iedere ochtend tegen jezelf dat je er mooi uitziet".

Jessica Szohr vertelt dat je je moet realiseren dat niemand hetzelfde lichaam heeft en dat het dus geen zin heeft om je met andere te vergelijken.

Bonnie Wright (Harry Potter) maakte zich vroeger zorgen over haar lengte, ze vond zichzelf veel te klein. Maar toen ze oudere mensen tegen kwam die ook klein waren, maar een prachtige grote persoonlijkheid hadden legde ze zich erbij neer.

Katy Perry had al heel vroeg borsten en ze vond het maar niks! Haar rug deed pijn, ze vond zichzelf er maar raar uitzien. Ze deed er alles aan om het te verbergen, totdat een vriendin van haar moeder haar vertelde. Sta rechtop en omarm het, dit wordt geweldig.

Nina Dobrev danste vroeger erg veel en haar tenen werden daar niet mooier van. Ze haatte ze, maar toen ontdekte ze nagellak! Ze zegt verder dat er aan iedereen zo veel mooie dingen zijn. Hou van jezelf en stop met jezelf geobsedeerd naar beneden halen!

Shenea Grimes had geen borsten en was daar heel erg onzeker over, ze vroeg zich zelfs af of ze wel een meisje was. Maar op een gegeven moment is ze ervan gaan houden en kwam ze erachter dat ze een stuk meer kleding kan dragen dan mensen met een grote voorgevel.

Hilary Duff heeft nog steeds dingen waar ze niet tevreden over is. Haar brede schouders, haar stevige armen, het feit dat ze zo klein is, maar ze werkt eraan en het heeft geen zin om jezelf naar beneden te halen.

Kim Kardashian voelde zich vroeger erg onzeker over haar borsten, ze had al jong grote borsten en wenste iedere avond dat ze weg zouden gaan. Zelfs haar oudere zus Kourtney had nog geen borsten. Tegenwoordig houdt ze van haar vrouwelijke vormen, maar het heeft even geduurd voordat ze van zichzelf kon houden.

Heb jij een zelfde soort verhaal? Wij zijn heel erg benieuwd!

Bron: Seventeen

Door Annemerel