Modellist-ID meets Anne-Marie van Dijk

Lifestyle door Redactie

Er is een nieuwe website online: Modellist-ID. Een site waar je alles vindt over het leven als model. Interviews, blogs, backstage filmpjes en ga zo maar door. Als je zelf model bent kun je lid worden van de community om zo van nog meer mogelijkheden gebruik te maken. Maar ook als je geen model bent is er meer dan genoeg leuks te vinden zolang je maar geïnteresseerd bent in mode! Klinkt dit je goed in de oren? Lees dan snel verder!

shortlist-id

Modellist-ID is een website over het leven van internationaal bekende fashion modellen. Je leest er alles over de laatste trends in mode en beauty, gezondheid en voeding. De artikelen worden voor een groot deel geschreven door of in nauwe samenwerking met modellen. Hun ideeën, ervaringen en commentaren vormen de basis van Shortlist-id. Je ontdekt op deze website dus alles over het leven als fashion model.

shortlist-id

Als jij model bent kun je ook lid worden van de community, waar je kunt communiceren met andere modellen, elkaar via de geolocation over de hele wereld kunt vinden en je kunt op de website ook een portfolio aanmaken en profiteren van kortingen.

shortlist-id

Ook als niet-model is er genoeg leuks te vinden. Denk hierbij aan blogs van modellen, backstage video’s en foto’s en fijne adresjes die de modellen over de hele wereld hebben ontdekt.  Daarnaast worden nieuwsberichten gepubliceerd over gezondheid, schoonheid en mode, geschreven door specialisten.

shortlist-id

Op dit moment staat er een interview online met fashion model Anne-Marie van Dijk. Ze is een Nederlands meisje dat op haar 14e gescout  werd toen ze in Miami woonde met haar familie. Ze nam de job, omdat ze geld aan het inzamelen was voor een walvis die ze probeerde te redden. Ze  heeft gewerkt met super grote namen als Steven Meisel, Mario Testino, Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.  Haar advies voor iedereen? Neem de tijd om te ontdekken waar je passie ligt en follow your dreams.

Wil je het hele interview lezen waarin ze onder andere haar beautygeheim verklapt? Klik dan hier.

Wat vind jij van deze nieuwe website?

Door de redactie