The start of something new #6

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Anthe: “Samen met de jeugdbeweging was ik een weekend weg. 's Avonds besloten we om nog een wandeling te maken, maar het was heel erg donker. Ik wandelde langs mijn crush en we waren gezellig aan het praten toen ik plots bijna uitgleed. Hij greep mijn hand en hield hem ook vast. 'Zodat je niet nog eens valt' grijnsde hij. Die avond, toen we eigenlijk moesten gaan slapen, zijn we nog even weggeglipt en hebben we gezoend. De volgende dag gingen we naar huis en in de auto kreeg ik een sms'je waarin stond dat ik in mijn zwarte rugzak moest kijken. Daarin vond ik een briefje met: Je bent de beste! (kijk nu in je rode zakje). In het rode zakje vond ik een volgend briefje met daarop de tekst: Will you be mine? Ik ben ondertussen al bijna een jaar samen met de schattigste jongen die je je kunt inbeelden!”

the start of something new

Nienke: “Ik doe een koksopleiding en ik liep een stage van twintig weken. Ik maakte veel uren waarin ik hard werkte, maar ook gezellig met collega’s grapjes maakte. Op een gegeven moment deed ik met een van mijn collega’s een spelletje flirten en geheimzinnig doen. Hij had een vriendin, maar hij speelde zonder bijbedoelingen, voor de grap mee. Het flirtspelletje liep een beetje uit de hand. Hij heeft het uitgemaakt en na drie weken kregen we een relatie. Ik ben nog steeds heel happy met hem, voor mij is hij de ware.”

the start of something new

Joëlle: “We hebben elkaar ontmoet in een gezellig cafeetje in mijn dorp. Op dat moment had hij zelf nog een vriendin maar ik had hem al wel opgemerkt. Toen we twee maanden later met een paar vrienden bij mij beste vriend zaten, waren we uiteindelijk nog maar met zijn vieren over. Ik en Gilles werden opeens alleen gelaten en toen begonnen we te praten. Het was super gezellig en romantisch , het klikte en toen hebben we nummers uitgewisseld. Vanaf die dag hebben we heel veel berichtjes naar elkaar gestuurd en met het dorpsfeest kwam hij mij tijdens mijn werk opzoeken. Toen keek ik nog eens in zijn ogen en wist ik gewoon dat ik verliefd was, enkele dagen later was het hét feest na de eindproeven. De sfeer was super en plots kuste hij me. Spijtig genoeg ging ik die dag daarna naar Spanje op vakantie. Toen ik terugkwam stond hij al een uur voor mijn huis te wachten en vanaf toen waren we een stel.”

the start of something new

Celine: “Mitchell en ik kende elkaar al twee jaar, maar afgelopen zomer werd ik echt stapelverliefd op hem. Ik was mijn slaapkamer aan het verbouwen. Mitchell sms'te: 'Celine, heb je wat te doen vanavond?' Ik antwoordde: 'Ja, mijn kamer verven en mijn nieuwe bureau in elkaar zetten.' Met dat sms’je bedoelde ik dus dat ik vanavond niet kon afspreken, omdat ik heel druk bezig was. Nog geen half uur later ging de deurbel en daar stond Mitchell met een gereedschapskist in zijn hand! Ik kreeg een knalrood hoofd, want ik zag er echt niet uit met mijn joggingbroek en hemdje met lila verfspatten. We hebben samen superveel lol gehad. Uiteindelijk zaten we in het tuinhuis te genieten van een zwoele zomeravond. Hij pakte mijn hand en zei : 'Je bent voor mij de allermooiste.'  We hebben nu al 11 maanden een relatie!"

the start of something new

Pamela: “Mijn ex en ik hadden ooit een goede band, maar door ruzies werd deze verbroken. Na een jaar kon ik het niet laten en sms'te hem dat ik hem miste als vriend. Kort daarna zagen we elkaar weer, eerst als vrienden en later gingen we weer een beetje met elkaar. In de tussentijd leerde ik zijn beste vriend kennen. In het half jaar dat het soms wel en soms niet lekker liep met mijn ex, werd ik dikke maatjes met zijn beste vriend. Toen ik op een avond hevige ruzie kreeg met mijn ex en in tranen op de bank zat moest ik zijn beste vriend beloven te stoppen met mijn ex, omdat het beter was voor mezelf. Dat deed ik, niet wetende dat hij mij ook heel erg leuk vond. Drie weken later heb ik per ongeluk met hem gezoend. Eerste dacht ik: “Dit kan ik niet maken tegenover mijn ex”, maar inmiddels zijn we al tien maanden samen. En mijn ex? Die is nu mijn beste vriend!"

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick