The start of something new #8

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Marieke: "Nadat ik mijn boeken ingeleverd had, ging ik op mijn scooter naar de Jumbo. Daar had ik afgesproken met de jongen waarvan ik dacht dat hij niet geïnteresseerd zou zijn in mij. Bij de Jumbo begonnen we al snel te praten en er kwamen steeds meer mensen die vroegen: 'Staan jullie hier nog steeds?' We hebben meer dan twee uur staan praten voor de supermarkt. Toen ik weg moest hield hij me eventjes tegen en vroeg of hij me zijn meisje mocht noemen."

the start of something new

Elle: "Ik verveelde me en ging naar mijn vriendin toe. Zij begon over haar neef,  Maria en zei dat hij een leuke jongen was voor mij. Ik voegde hem toe op Hyves waarna hij mij toevoegde op MSN. Hij vroeg me wat ik die dag ging doen en ik zei: ‘Niks’. Hij vroeg of hij langs mocht komen en ik dacht dat hij dat toch niet zou doen. Een paar uur later stond hij voor de deur. We gingen bij mijn vriendin zitten en konden het goed met elkaar vinden. Hij vroeg of ik mee ging, maar waarheen was een verrassing. Hij nam me mee naar een heel romantisch café en bracht me weer thuis waar hij zich gelijk voorstelde aan mijn ouders. Zij waren nogal verbaasd, maar konden het goed met hem vinden. Op 14 februari kwam mijn tante langs en zij vroeg: ‘Hebben jullie verkering?'. Ik kreeg een rood hoofd en wist het niet zo goed, maar Maria zei meteen: 'Ja'."

the start of something new

Karlou: "Mijn vriendje en ik ontmoetten elkaar op een klein feestje van een vriend waar we allemaal bleven slapen. Het was echt liefde op het eerste gezicht. We hebben tot half vier 's nachts bij het kampvuur gezeten en ik zal nooit vergeten dat hij me voor het slapen gaan een kusje op mijn voorhoofd gaf en zei dat hij niet kon wachten tot het weer ochtend was en hij me weer kon zien. Twee dagen later was het officieel en we zijn nu al meer dan een half jaar samen."

the start of something new

Roos: "Hij is een goede vriend van een vriend van mij. Met Koninginnedag in Eindhoven ging ik mijn vriend zoeken en hij was er ook bij. Ik zag hem regelmatig bij die vriend van mij en we deden allebei aan hetzelfde toernooi mee. Vanaf het moment dat ik hem op MSN had en zijn nummer had, spraken we elkaar constant. Eerst stelde het niks voor. We deden af en toe wat samen, maar ik begon hem steeds leuker te vinden. Het was zelfs zo erg, dat als ik met een vriendin op stap ging en zij eerder weg wilde, ik bleef zodat hij me thuis afzette. Mijn vriendin was dan namelijk met de auto en ik had geen vervoer naar huis. Hij moest echt ver omfietsen om mij naar huis te brengen. Als we dan vlak bij mij waren zaten we vaak op een bankje te kletsen tot het weer licht werd. We gingen steeds vaker iets samen doen en na zeven maanden is het iets geworden. Nu zijn we ruim een half jaar samen, en ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd."

the start of something new

Josina: "Sinds 01-01-2010 ga ik al samen met mijn lieve vriend Maikel. Ik zat eigenlijk al twee jaar bij hem op school en vond hem er altijd al erg leuk en lief uitzien. Maar ik had nooit nagedacht over hoe het zou zijn als we samen zouden zijn. Met Kerst 2009 waren we alle twee al een half jaar van de middelbare school af en toen kwam ik hem tegen met uitgaan. Hij stond alleen en toen begonnen we te praten. We hebben tot de lichten aan gingen gepraat. Vanaf dat moment vond ik hem super leuk. Er ging een week voorbij en ik had hem niet meer gesproken. Ik kon niet wachten tot ik hem tegen zou komen met oud & nieuw. Toen het zover was en ik hem na 00:00 uur tegen kwam wensten we elkaar gelukkig nieuwjaar. En dat werd zeker een heel mooi gelukkig nieuw jaar! Vanaf die avond hebben we elkaar niet meer losgelaten en nog steeds niet. Inmiddels gaan we al ruim twee jaar samen en hoop dat ik mijn hele leven nog met hem delen mag."

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick