De leukste bloggers op Instagram!

Lifestyle door Redactie

Er wordt bijna geen enkele foto meer op Facebook of Twitter gepost zonder mooi laagje van Instagram. Overbelichte foto's, foto's met een oranje laagje, of juist helemaal zwart-wit. Vorige weken lieten we de buitenlandse celebs en BN'ers op Instagram al zien, maar kijk hier voor de leukste Instagram blogger-accounts.

Tegenwoordig kan bijna iedereen Instagram gebruiken. Eerst waren het alleen de meiden met een iPhone die Instagram konden gebruiken, maar tegenwoordig kunnen ook girls met een Blackberry of Android telefoon de app installeren.

Volg jij deze bloggers al?

beautygloss instagram

Mascha van Beautygloss laat niet alleen mooie foto's van nieuwe beautyproducten zien, maar houd je ook op de hoogte tijdens persreizen. (Naam: beautygloss)

fashionata

De Belgische Sofie Valkiers van Fashionata instagramt super leuke foto's van outfits en reisjes! (Naam: Fashionata)

misslipgloss instagram

Beautyblogger Cynthia van MissLipgloss instagramt foto's van beauty, vakanties, sneak previews en soms ook lekkere recepten! (Naam: misslipgloss)

annemerel

Annemerel kennen jullie natuurlijk allemaal van Girlscene! Maar wist je dat ze ook een eigen -super populaire- blog heeft? Volg haar voor hardloopinspiratie, lekker eten en natuurlijk outfits! (Naam: annemerel)

beautyscene

Debbie van Beautyscene is zwaar nagellakverslaafd! Dus wat vind je heel veel op haar Instagram? Mooie swatches! (Naam: Mrsbeautyscene)

chiara instagram

Chiara van The Blonde Salad geeft voornamelijk outfits prijs op Instagram, maar je kunt haar ook volgen voor leuke updates van haar geweldige hondje! (Naam: chiaraferragni)

billerose instagram

Rosanna van Billierose maakt geweldige foto's met Instagram. Zowel van haar outfits als van haar look! (Naam: billieroseblog)

sabrina

Sabrina van Afterdrk geeft leuke outfit previews op Instagram, maar ook foto's over eten, haar vriendje of haar inrichting! (Naam: afterdrk)

lizachloe

Liza Chloe van het blog LizaChloe staat bekend om haar mooie detailfoto's. Op haar Instagram zet ze dat door. Volg haar voor mooie outfitfoto's, detailshots en privéplaatjes! (Naam: lizachloe)

Welke bloggers volg jij op Instagram?

Door Esmée